in

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει «εκθαμβωτικά ανοίγματα» που όταν τα δει ο Μπισμπίκης θα ξεχάσει και την Βανδή

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι μια απο τις νέες τηλεοπτικές παρουσίες της χρονιάς, αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσουν πάνω της όλα τα βλέμματα,
Ηλιάνα Μαυρομάτη

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι μια απο τις νέες τηλεοπτικές παρουσίες της χρονιάς, αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσουν πάνω της όλα τα βλέμματα, τόσο με της υποκριτικές της ικανότητες, όσο και με την ομορφιά της.

Πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη και έχει τον ρόλο της Ζέτας, της τραγουδίστριας για την οποία ο πρωταγωνιστής κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.

Έχει καταφέρει να μείνει μακριά απο το βάρος που κουβαλάει ένα παιδί που έχει διάσημη μαμά, αφού για όσους δεν το γνωρίζετε και αν κάτι σας θυμίζει το παρουσιαστικό της, είναι κόρη της ηθοποιού Λίλας Καφαντάρη.

Η 33χρονη Ηλιάνα, δεν είναι άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό, αφού ο πρώτος της τηλεοπτικός ρόλος ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λίτσα.com (2008)» όπου υποδυόταν τη Γωγώ, μια νεαρή που το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει μοντέλο.

Ηλιάνα Μαυρομάτη

Το 2015, έπαιξε στα επεισόδια «Θηρίο», «Πένθος», και «Τρία» της σειράς θρίλερ του Πάνου Κοκκινόπουλου “10η Εντολή”. Επίσης, στην τηλεόραση, έχει συνεργαστεί με τους Ο. Μαλέα, Δ. Κουτσιαμπασάκο και Π. Πορτοκαλάκη.

Φέτος όμως είναι μια απο τις νέες τηλεοπτικές εκπλήξεις, ένα νέο φρέσκο πρόσωπο που έχει καταφέρει να αποκτήσει και φανατικό κοινό.

Η ίδια άλλωστε είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media, αλλά η δημοφιλία της σειράς την έχουν κάνει ένα ακόμα πιο αγαπητό πρόσωπο, γι’αυτό και ο λογαριασμός της στο Instagram διαρκώς μεγαλώνει.

Σε αυτό βέβαια έχει παίξει μεγάλο ρόλο και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της, φωτογραφίες που αν δει ο Μπισμπίκης θα ξεχάσει και την Βανδή!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ανέκαθεν η Νίκη Λάμη είχε αυτό το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν για να κάνει «ζημιά».

Η Νίκη Λάμη, απο το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», με μαγιό είναι έτοιμη να σε «τυλίξει στα δίχτυα της»

Η «Εύα» απο το «Ευτυχισμένοι Μαζί», κατά κόσμο Ιωάννα Πηλίχου, είναι μια απο τις ηθοποιούς που έχει δει το όνομα της να γράφεται με χρυσά γράμματα

Ιωάννα Πηλίχου: Η Εύα απο το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αναδύεται απο το νερό και εμείς χάσαμε τα μυαλά μας