in

Η Halle Berry πιο εκθαμβωτική από ποτέ στα 56 της με «σκίσιμο φωτιά» στη βραδιά των Όσκαρ

Στη χθεσινή βραδιά των Oscar η απαστράπτουσα Χάλι Μπέρι αντικατέστησε την κενή θέση του «απαγορευμένου» για την Ακαδημία, Γουίλ Σμιθ.

Στη χθεσινή βραδιά των Oscar η απαστράπτουσα Χάλι Μπέρι αντικατέστησε την κενή θέση του «απαγορευμένου» για την Ακαδημία, Γουίλ Σμιθ.

Η παράδοση θέλει τον περσινό νικητή του Oscar καλύτερου ηθοποιού, να παρουσιάζει τη φετινή κατηγορία καλύτερης ηθοποιού.

Η Ακαδημία αντιμετώπισε ένα δίλημμα καθώς ο περσινός νικητής, Γουίλ Σμιθ , έχει αποκλειστεί από τα βραβεία για 10 χρόνια μετά το περιστατικό που συνέβη πέρυσι όταν χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ .

Η λύση βρέθηκε και έτσι η νικήτρια Α’ Γυναικείου Ρόλου του 2022, Τζέσικα Τσαστέιν, «ενώθηκε» με τη νικήτρια Α’ Γυναικείου Ρόλου του 2002, Χάλι Μπέρι , καθώς οι δυο τους παρουσίασαν μαζί τα Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου και Α’ Γυναικείου Ρόλου .

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η Halle Berry είναι η πρώτη Αφροαμερικανίδα γυναίκα που κέρδισε το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία «Ο Χορός των Τεράτων» (Monster’s Ball) όπου μάλιστα τότε δεν το περίμενε καθόλου, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει στο παρελθόν.

Η 56χρονη ηθοποιός του «Moonfall» ζέστανε το κόκκινο ( μπεζ για φέτος) χαλί των Oscars 2023 χθες το βράδυ με ένα λευκό φόρεμα από την Tamara Ralph, και η εξαιρετικά ψηλή σχισμή και η αστραφτερή φλοράλ διακόσμηση του εντυπωσίασαν όλους τους θαυμαστές της.

Το σατέν τολμηρό φόρεμά της ήταν διακοσμημένο με ροζ χρυσά κρυστάλλινα λουλούδια κατά μήκος της λαιμόκοψης και στο επάνω μέρος του σκισίματος όπου αναδεικνύονταν τα καλογυμνασμένα σφριγηλά της πόδια.

Η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και stories από τη χθεσινή προετοιμασία για την βραδιά των βραβείων

Δείτε κι εσείς την χθεσινή της εντυπωσιακή εμφάνισή εδώ…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Την εντυπωσιακή Ίριδα Παπουτσή , την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star «GNTM» όπου είχε δοκιμάσει δυο φορές την τύχη της.

Μας «πέταξε τις ίριδες έξω» η Ίριδα Παπουτσή με το διχτυωτό διάφανο…

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι πολύ ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια

Στο κρεβάτι «βγάζει γλώσσα» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και μας αναστατώνει!!