Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Το προαίσθημα της Μαρίας επιβεβαιώνεται

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Το κακό προαίσθημα της Μαρίας στο τελευταίο επεισόδιο, επιβεβαιώνεται. Ο εφιάλτης ξεκινά για την κόρη της, η οποία αναγκάζεται να υπομείνει τα ίδια με εκείνη. Η Αθηνά λυγίζει μέσα στο κελί, με την Μαρία να την κοιτάζει τρομοκρατημένη.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Το προαίσθημα της Μαρίας επιβεβαιώνεται

Με εντολή του Κουράκου, η Αθηνά κλείνεται στη φυλακή, δίχως σωτηρία. Όλοι είναι σε πανικό. Η Μαρία τρέχει κοντά της, ζητά να τη βοηθήσουν, όμως είναι μάταιο. Κανείς δε την εμπιστεύεται πια, κανείς δε μπορεί να υποστηρίξει τη γυναίκα που παρουσίαζε τον εραστή της ως γιο της. Η Αθηνά καταρρέει και εξομολογείται στην Μαρία πως ο Δημήτρης πήγε να την βιάσει. Βέβαια, αυτό δεν στάθηκε η αιτία για να τον σκοτώσει, δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Τιμωρείται για μια δολοφονία που δε διέπραξε.

Η Μαρία, στη σκέψη πως η κόρη της πήγε να βιαστεί ξανά, χάνει το μυαλό της. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον χειρότερο τρόπο. Μητέρα και κόρη γίνονται μια γροθιά, βιώνοντας τον ίδιο εφιάλτη με τότε… Κανείς δεν είναι ασφαλής στη Μάνη. Οι δολοφόνοι του Δημήτρη κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article