Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Στάθης και Ιουλία ξανά μαζί

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Τελειώνοντας η 1η σεζόν, άφησε αναπάντητα ερωτηματικά τα οποία θα δούμε να βρίσκουν απαντήσεις στα νέα επεισόδια. Η Γη της Ελιάς θα μας καθηλώσει για μια ακόμα σεζόν με τις ανατρεπτικές εξελίξεις στις ιστορίες των πρωταγωνιστών και μάλιστα κάτι θα έρθει να ταράξει τα νερά στο μέλλον αφού ο Στάθης και η Ιουλία θα βρεθούν και πάλι κοντά.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Στάθης και Ιουλία ξανά μαζί

Κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα είναι η σχέση της Ιουλίας και του Γιώργη, η οποία φαίνεται ότι τελειώνει. Αν και σε αυτή τη σεζόν είδαμε τον Κουράκο να αγαπάει πολύ τη γυναίκα του κάνοντας της βέβαια κάποιες μικρές σκηνές ζηλοτυπίες του, όταν εκείνη συναντούσε τον Στάθη, στο μέλλον οι ισορροπίες αλλάζουν και οι προστριβές γίνονται όλο και περισσότερες αφού η ζήλια του φουντώνει.

Εντωμεταξύ τον Στάθη τον αφήσαμε να έχει ξανασμίξει με την Εύα και να είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι, αφού μάλιστα πήγαν μαζί και στο γάμο της Βασιλικής. Οι ανατροπές όμως φαίνεται ότι θα είναι πολλές στη συνέχεια της σειράς και έτσι ο Στάθης και η Ιουλία θα είναι ξανά μαζί, έχοντας μάλιστα και ένα παιδί. Ενώ ο Κουράκος ερωτεύεται μια άλλη γυναίκα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Σοφία Χατζηπαντελή: Έτοιμη για γάμο η κριτής του My Style Rocks (βίντεο)

Επικά σχόλια έκανε σήμερα στο My Style Rocks, η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αποθέωσε την...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα