in

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Ο Στέφανος καταρρέει μόλις αντικρίζει την μητέρα του!

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Αρετή υποφέρει μόνη της στη Μάνη, αφού η συμπεριφορά της τους έδιωξε όλους μακριά. Ο Στέφανος επιστρέφει από την Ισπανία και παθαίνει σοκ με την μητέρα του, την Αρετή, η οποία βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Πρώτα έφυγε ο Στάθης, στη συνέχεια η Βασιλική και τελευταίος ο Στέφανος, ο οποίος τελικά πήρε το μέρος του πατέρα του, αφού η Αρετή ξεπέρασε κάθε όριο.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Ο Στέφανος καταρρέει μόλις αντικρίζει την μητέρα του!

Ο Στέφανος επιστρέφοντας βρίσκει την Αρετή λίγο πριν τα πρόθυρα της καταστροφής. Όλα ξεκίνησαν όταν η Αρετή συνάντησε κι ερωτεύτηκε τον Θανάση. Ο Θανάσης, όμως, δεν είναι αυτό που φαίνεται και η Αρετή πέφτει στην παγίδα. Ο Θανάσης εκμεταλλεύεται την Αρετή τόσο ερωτικά όσο και οικονομικά κάτι που θα προκαλέσει την οργή της Αναστασίας. Η Αρετή είναι τυφλά ερωτευμένη, αφού ο Θανάσης ήταν ο μόνος που της έδωσε την προσοχή που αποζητούσε.

https://www.youtube.com/watch?v=KEDi0fwfBBY

Όταν η Αρετή συνειδητοποιήσει τα ψέματα και την απάτη του Θανάση πέφτει στα πατώματα. Είναι απαρηγόρητη και μόνο ένας άντρας μπορεί να τη βοηθήσει. Φυσικά, ο γιος της. Φυσικά, τίποτα δε θα γίνει όπως ήταν αρχικά, αλλά ο Στέφανος αποφασίζει να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη μητέρα του. Ο Στέφανος επιστρέφει, λοιπόν, και βγάζει την Αρετή από τον βούρκο της, στηρίζοντάς τη. Τη συνεφέρνει κι έτσι μητέρα κι γιος φτιάχνουν τη μεταξύ τους σχέση.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Είναι μαζί 5 χρόνια – Δείτε για πρώτη φορά την ξανθιά και κούκλα σύντροφο του Νίκου Βέρτη (ΦΩΤΟ)

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η ξαδέλφη της Αθηνάς γνωρίζει όλη την αλήθεια και θα δώσει αγώνα!