Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Ο Στέφανος καταρρέει μόλις αντικρίζει την μητέρα του!

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Αρετή υποφέρει μόνη της στη Μάνη, αφού η συμπεριφορά της τους έδιωξε όλους μακριά. Ο Στέφανος επιστρέφει από την Ισπανία και παθαίνει σοκ με την μητέρα του, την Αρετή, η οποία βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Πρώτα έφυγε ο Στάθης, στη συνέχεια η Βασιλική και τελευταίος ο Στέφανος, ο οποίος τελικά πήρε το μέρος του πατέρα του, αφού η Αρετή ξεπέρασε κάθε όριο.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Ο Στέφανος καταρρέει μόλις αντικρίζει την μητέρα του!

Ο Στέφανος επιστρέφοντας βρίσκει την Αρετή λίγο πριν τα πρόθυρα της καταστροφής. Όλα ξεκίνησαν όταν η Αρετή συνάντησε κι ερωτεύτηκε τον Θανάση. Ο Θανάσης, όμως, δεν είναι αυτό που φαίνεται και η Αρετή πέφτει στην παγίδα. Ο Θανάσης εκμεταλλεύεται την Αρετή τόσο ερωτικά όσο και οικονομικά κάτι που θα προκαλέσει την οργή της Αναστασίας. Η Αρετή είναι τυφλά ερωτευμένη, αφού ο Θανάσης ήταν ο μόνος που της έδωσε την προσοχή που αποζητούσε.

https://www.youtube.com/watch?v=KEDi0fwfBBY

Όταν η Αρετή συνειδητοποιήσει τα ψέματα και την απάτη του Θανάση πέφτει στα πατώματα. Είναι απαρηγόρητη και μόνο ένας άντρας μπορεί να τη βοηθήσει. Φυσικά, ο γιος της. Φυσικά, τίποτα δε θα γίνει όπως ήταν αρχικά, αλλά ο Στέφανος αποφασίζει να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη μητέρα του. Ο Στέφανος επιστρέφει, λοιπόν, και βγάζει την Αρετή από τον βούρκο της, στηρίζοντάς τη. Τη συνεφέρνει κι έτσι μητέρα κι γιος φτιάχνουν τη μεταξύ τους σχέση.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Άλικα Σμιτ: Η ομορφότερη αθλήτρια του στίβου κάνει πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο (βίντεο)

Η Γερμανίδα σπρίντερ Άλικα Σμιτ είναι γνωστή για τη σκληρή προπόνησή της και τα εντυπωσιακά βίντεο της κατά τη...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα