Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ο Δημοσθένης βάζει σε τρομερό κίνδυνο την Ισμήνη

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ο Κωνσταντίνος, αποφασισμένος να ζήσει πλάι στη νέα του οικογένεια, ανακοινώνει στον Δημοσθένη πως σταματάει από το κύκλωμα. Πλέον, οι δυο τους δεν είναι σύμμαχοι, αλλά εχθροί. Ο Δημοσθένης έρχεται δυναμικά στον δεύτερο κύκλο της σειράς, βάζοντας σε τρομερό κίνδυνο την Ισμήνη. Εκείνη, συνεχίζοντας να μην έχει ιδέα για τον σύντροφό της, ζει τη ζωή της κανονικά, περιμένοντας να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον άνθρωπό της.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ο Δημοσθένης βάζει σε τρομερό κίνδυνο την Ισμήνη

Ο Δημοσθένης δε δέχεται να χάσει τον πιο πιστό του συνάδελφο και φίλο. Του ξεκαθαρίζει πως εάν φύγει, θα ξεκινήσει ο εφιάλτης του. Ο Κωνσταντίνος, ειδικά μετά τον θάνατο του Δημήτρη, γίνεται έξαλλος και απομακρύνεται από κοντά του. Τότε, για να καταφέρει να τον πείσει, ο Δημοσθένης πλησιάζει επικίνδυνα την Ισμήνη. Την βάζει στο επικίνδυνο παιχνίδι του, φέρνοντας τον Κωνσταντίνο σε δύσκολη θέση.

Η Ισμήνη, φυσικά, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τις πραγματικές προθέσεις του Καπερνάρου, καθώς αυτός δείχνει διαρκώς το καλό του πρόσωπο προς τα έξω. Έτσι, μπλέκεται στα δίχτυα του, μπαίνοντας σε τεράστιο κίνδυνο. Ο Κωνσταντίνος θέλει να την προστατεύσει, όμως δε μπορεί. Ο Δημοσθένης απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά και να την σκοτώσει, γεγονός που είναι φυσικά χειρότερο. Όλα κρέμονται από μία κλωστή στη δεύτερη σεζόν.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Σοφία Χατζηπαντελή: Έτοιμη για γάμο η κριτής του My Style Rocks (βίντεο)

Επικά σχόλια έκανε σήμερα στο My Style Rocks, η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αποθέωσε την...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα