in

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Ο Χρήστος βαδίζει σε δύσβατα μονοπάτια!

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Μυρτάλη θα μας απασχολήσει κατά πολύ για ακόμα μια φορά καθώς η ηρωίδα θα διχαστεί ανάμεσα σε δυο άνδρες. Θα επιλέξει να είναι άραγε, με τον Αλέξη ή με τον Χρήστο;

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Ο Χρήστος βαδίζει σε δύσβατα μονοπάτια!

Όπως είδαμε και στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, η Μυρτάλη μαζί με τον Αλέξη ήρθαν πολύ κοντά παρόλο που η ηρωίδα είχε κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή με τον Χρήστο. Ο ήρωας εισέβαλε στην ζωή της Μυρτάλη με την ίδια να ανταποκρίνεται. Για πόσο ακόμα όμως θα είναι μαζί και πως θα αντιδράσει ο Αλέξης μόλις διαπιστώσει πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους; Η Μυρτάλη το πιθανότερο είναι να συνάψει σχέση με τον Χρήστο, στην δεύτερη σεζόν. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι όλα είναι ιδανικά μεταξύ τους.

https://www.youtube.com/watch?v=PHtwIvs_wBk

Εξάλλου το παρελθόν του Χρήστου δεν είναι ιδιαίτερα αθώο ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον έφεραν πίσω στην Μάνη. Ο Αλέξης όμως δεν πρόκειται να πάρει τόσο ψύχραιμα αυτή την εξέλιξη και αυτόματα ο Χρήστος θα μετατραπεί σε κόκκινο πανί στα μάτια του. Ο περίεργος τρόπος σκέψης του θα θολώσει κι άλλο, κάνοντας πλέον επικίνδυνες σκέψεις για τον Χρήστο. Θα έχει άραγε την ίδια κατάληξη ο Χρήστος με αυτή του Νικήτα, του οποίου την ζωή αφαίρεσε ο Αλέξης στην σειρά ή όχι; Οι δύο νεαροί δε θα αργήσουν να έρθουν αντιμέτωποι, φέρνοντας απροσδόκητες εξελίξεις στην συνέχεια της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα; Η φωτογραφία που προκαλεί χαμό στα social media

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Δύσκολα τα πράγματα για Κωνσταντίνο και Ισμήνη