Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Ο Χρήστος κόκκινο πανί για τον Αλέξη! Τι συνέβη;

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Ο Χρήστος ήρθε από τον Καναδά και αγόρασε την ταβέρνα της Ελένης, εισβάλλοντας ταυτόχρονα στη ζωή της Μυρτάλης. Τα προσωπικά της Μυρτάλης δεν πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά το τελευταίο διάστημα ενώ παράλληλα προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει επαγγελματικά. Δύο άντρες βρίσκονται πολύ κοντά της και δεν αργήσει η ώρα που ο Αλέξης θα στραφεί ενάντια στον Χρήστο.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Ο Χρήστος κόκκινο πανί για τον Αλέξη! Τι συνέβη;

Αν και τώρα τελευταία έχει φανεί ότι η Μυρτάλη ίσως κρύβει έντονα συναισθήματα για τον Αλέξη, το πιθανότερο είναι να την δούμε να συνάπτει σχέση με τον Χρήστο. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι όλα είναι ιδανικά μεταξύ τους. Εξάλλου το παρελθόν του Χρήστου δεν είναι ιδιαίτερα αθώο ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον έφεραν πίσω στην Μάνη.

https://www.youtube.com/watch?v=hIcc9X8Ro68

Οι δύο νεαροί δε θα αργήσουν να έρθουν αντιμέτωποι, φέρνοντας απροσδόκητες εξελίξεις στην συνέχεια της ιστορίας. Ο Αλέξης όμως δεν πρόκειται να πάρει τόσο ψύχραιμα αυτή την εξέλιξη και αυτόματα ο Χρήστος θα μετατραπεί σε ‘κόκκινο πανί’, στα μάτια του. Ο περίεργος τρόπος σκέψης του θα ‘θολώσει’ κι άλλο, κάνοντας πλέον επικίνδυνες σκέψεις για τον Χρήστο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Σοφία Χατζηπαντελή: Έτοιμη για γάμο η κριτής του My Style Rocks (βίντεο)

Επικά σχόλια έκανε σήμερα στο My Style Rocks, η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αποθέωσε την...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα