Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Νέα προβλήματα υγείας για την Μαρία! Αυτός είναι ο λόγος;

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η ψυχολογική πίεση που θα δεχτεί η ηρωίδα, θα είναι τεράστια. Ο πόνος της για το παιδί της, θα της προκαλέσει νέα προβλήματα υγείας, τα οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει, για να καταφέρει να επιβιώσει. Τραγική φιγούρα θα είναι η αγαπημένη μας Μαρία, στην δεύτερη σεζόν.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Νέα προβλήματα υγείας για την Μαρία! Αυτός είναι ο λόγος;

Πράγματι, η αγαπημένη μας αυτή ηρωίδα, μπορεί να δείχνει σκληρή, όμως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Μόλις μάθει από την Μαργαρίτα πως η κόρη της φυλακίστηκε, θα καταρρεύσει ψυχολογικά. Δεν ήθελε ποτέ να δει το παιδί της πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Πίεση θα δεχτεί και από την Αντιγόνη. Η υπόθεση της υιοθεσίας της μικρής Αγγελικής, θα την προβληματίσει αρκετά. Η Αντιγόνη βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση και αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Η κόρη της φτάνει στη Μάνη και δεν έχει μούτρα να την αντικρίσει.

https://www.youtube.com/watch?v=3Juy1-aPnkQ

Η Μαργαρίτα θα κάνει τα πάντα για να την βοηθήσει να παραμείνει όρθια και δυνατή. Θεία κι ανιψιά γίνονται ένα. Οι τηλεθεατές θα δουν την Μαρία σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Ζητούσε «φακελάκια» από καρκινοπαθείς για επίσπευση χειρουργείου

Γυναικολόγος- ογκολόγος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι αξίωνε και εισέπραττε «φακελάκι» από ασθενείς σε δημόσιο...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα