Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Μάνος – Μαρίνα και Ισίδωρος μας φέρνουν τα ευχάριστα!

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Η σειρά τελείωσε πριν λίγες ημέρες και άφησε αρκετά μέτωπα ανοικτά. Η σύλληψη της Αθηνάς, η σχέση Μυρτάλης και Αλέξη και η υιοθεσία της μικρής Αγγελικής είναι οι υποθέσεις που θα μας απασχολήσουν στα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Ώρα και για λίγη χαρά βρε παιδιά. Καλή η ίντριγκα και οι σκοτωμοί, όμως η νέα σεζόν ξεκινάει με ευχάριστα. Ο Μάνος, η Μαρίνα και η Αγγελική θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα, στον δεύτερο κύκλο. Η μεγάλη ανατροπή στις ζωές των πρωταγωνιστών, είναι κοντά.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Μάνος – Μαρίνα και Ισίδωρος μας φέρνουν τα ευχάριστα!

Η μικρή Αγγελική είναι στο ίδρυμα, μόνη κι απεγνωσμένη. Αρνείται να φάει και να παίξει με τα άλλα παιδάκια. Την λύση θα δώσουν ο Μάνος και η Μαρίνα. Το ζευγάρι θα πάρει την απόφαση να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένειά τους. Έτσι θα γίνει λοιπόν, καθώς Μάνος και Μαρίνα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, όμως θέλουν και την και την παράδοση. Ο λόγος όμως είναι και διπλός. Καθώς μαζί με τον γάμο θέλουν να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική.

Χρειάζεται να είναι παντρεμένοι με θρησκευτικό γάμο για να μπορούν να κάνουν τις ενέργειες για την μικρή Αγγελική. Ο Ισίδωρος έχει αποδεχτεί την Μαρίνα ως νύφη του. Την ίδια στιγμή, εκείνη έχει αφήσει στην άκρη τις αρνητικές της σκέψεις και δείχνει πιο διαλλακτική στο θέμα του παιδιού. Η ιστορία της Αγγελικής την αγγίζει βαθιά. Η Μαρίνα και ο Μάνος θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο. Η πρόνοια θα τους περάσει από κάποια τεστ για δουν το πραγματικό πρόσωπο τους. Η Αγγελική σύντομα θα περάσει στα χέρια τους, με αποτέλεσμα να γίνεται μόνιμη κάτοικος της Μάνης.

Λίγο η μικρή, λίγο και η ανθοδέσμη που έπιασε η Μαρίνα στον γάμο που έγινε, δεν θέλει και πολύ. Θα φάμε κουφέτα! Ο Ισίδωρος μες την καλή χαρά με μια πραγματική οικογένεια επιτέλους.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article