in

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η ξαδέλφη της Αθηνάς γνωρίζει όλη την αλήθεια και θα δώσει αγώνα!

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Μαργαρίτα και Μαρία, θα βιώσουν και αυτές τον δικό τους γολγοθά καθώς θα παλέψουν με νύχια και με δόντια να αποδείξουν την αθωότητα της. Η Αθηνά θα βιώσει μια κόλαση και μαζί με αυτή όλοι όσοι την αγαπούν και την νοιάζονται.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η ξαδέλφη της Αθηνάς γνωρίζει όλη την αλήθεια και θα δώσει αγώνα!

Η ξαδέλφη της Αθηνάς, η Μαργαρίτα, που γνωρίζει όλη την αλήθειας, προσπαθεί να πείσει τους πάντες για την αθωότητα της, αλλά και να βρει έναν καλό δικηγόρο με σκοπό να αναλάβει την υπεράσπισή της. Ο Λυκούργος βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα για το αν πρέπει να αναλάβει ή όχι την υπεράσπισή της, ενώ η Μαργαρίτα επικοινωνεί με τη Μαρία και της αποκαλύπτει όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες. Εκείνη, καταρρέει και θέλει να πάει άμεσα στη Μάνη για να σταθεί δίπλα στην κόρη της.

https://www.youtube.com/watch?v=3Juy1-aPnkQ

Ωστόσο, η Μαργαρίτα την αποτρέπει. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, η Αθηνά οδηγείται στη φυλακή και από την πρώτη κιόλας ημέρα έρχεται αντιμέτωπη με μια μυστηριώδη γυναίκα! Στα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς θα δούμε τη δίκη να ξεκινάει, με την Αθηνά να βρίσκεται ενώπιον των δικαστικών αρχών αλλά και των ανθρώπων που κάποτε την εκτιμούσαν και τώρα της έχουν γυρίσει την πλάτη!

Μαρία και Μαργαρίτα δεν φεύγουν λεπτό από κοντά της, και κάνουν ότι μπορούν για να την δώσουν κουράγιο και δύναμη για αυτό τον δύσκολο αγώνα. Θα τα καταφέρουν ή όχι;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Ο Στέφανος καταρρέει μόλις αντικρίζει την μητέρα του!

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Νέα προβλήματα υγείας για την Μαρία! Αυτός είναι ο λόγος;