Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Η συμμαχία που θα αγαπήσουμε και είναι για καλό!

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Η Αθήνα εξόργισε την κοινωνία της Μάνης, με τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια να φεύγουν ασταμάτητα. Όλοι την κατηγορούν, την βρίζουν και κλείνουν κάθε πόρτα στους Βρεττάκους. Η Αθηνά βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη θέση στο δεύτερο κύκλο της σειράς. Η Μαργαρίτα προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει την ξαδέρφη της να αθωωθεί, αλλά και να διορθώσει το όνομά της στη Μάνη. Κανείς δε την εμπιστεύεται πια και όλοι την κακολογούν.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Η συμμαχία που θα αγαπήσουμε και είναι για καλό!

Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η μόνη που πιστεύει την Αθηνά είναι η Μαργαρίτα, η οποία ικετεύει τον Λυκούργο να αναλάβει δράση, η Μαργαρίτα προσεγγίζει τον καλό της φίλο και δικηγόρο, ζητώντας του να την ακούσει. Μόλις του αναλύει όλη την πονεμένη ιστορία της Αθηνάς, τον ικετεύει να την υπερασπιστεί στο δικαστήριο, καθώς είναι αθώα. Εκείνος, αν και στην αρχή διστάζει, δέχεται να σταθεί το πλάι της, με την δίκη να ξεκινά.

Ο Λυκούργος πείθεται για την αθωότητά της Αθηνάς και ξεκινά τις διαδικασίες, για να την δικαιώσει, στην γη της ελιάς. Μόνο που οι ένορκοι στο δικαστήριο δεν κάνουν πίσω, δείχνοντας πως έχουν αντίθετη άποψη από εκείνον και όσα υποστηρίζει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article