Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Μαρίνα αισθάνεται τον κίνδυνο για την Μυρτάλη

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Το φιλί της Μυρτάλης στον Αλέξη θα βάλει φωτιά στη σχέση της με την κολλητή φίλη της, την Μαρίνα. Η τελευταία, όπως έχουμε δει, είναι η πλέον έμπιστη φίλη της Μυρτάλης αφού γνωρίζει τα πάντα για αυτήν. Είναι η μόνη εκτός της Μαργαρίτας που γνωρίζει τι έχει υποστεί στο παρελθόν η Μυρτάλη από τον Αλέξη. Ένας γερός καβγάς, ανάμεσα σε Μαρίνα και Μυρτάλη, θα ξεσπάσει σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Μαρίνα αισθάνεται τον κίνδυνο για την Μυρτάλη

Όταν η Μαρίνα μάθει για το φιλί της Μυρτάλης στον Αλέξη θα γίνει έξαλλη και θα προσπαθήσει να ταρακουνήσει τη φίλη της θεωρώντας την κίνηση της αυτή πολύ επιπόλαια. «Μυρτάλη τρελάθηκες; Κορίτσι μου ήταν αυτό που έκανες; Ξεχνάς τι σου έκανε ο Αλέξης;», θα δούμε να της λέει χαρακτηριστικά η Μαρίνα. Η Μυρτάλη προσπαθεί να καθησυχάσει τη φίλη της λέγοντας την πως ήταν κάτι που της βγήκε εκείνη τη στιγμή ενώ παράλληλα της τονίζει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί. Της υπενθυμίζει μάλιστα ότι το τελευταίο καιρό έβλεπε συνεχώς τον Αλέξη στον ύπνο της και μάλιστα ερωτικά.

https://www.youtube.com/watch?v=JHIZltOMnaI

Τα λεγόμενα της Μυρτάλης βάζουν σε ανησυχία τη Μαρίνα η οποία βλέπει μπροστά της μια άλλη Μυρτάλη την οποία πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article