Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Μαργαρίτα έτοιμη να ανατρέψει τα πάντα

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Κι όμως Μαργαρίτα είναι έτοιμη να ανατρέψει τα πάντα πριν όμως, στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η Αθηνά και μαζί με αυτή, όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι, ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά και η Μαργαρίτα, η οποία όπως είναι ήδη γνωστό θα σταθεί βράχος στο πλευρό της ηρωίδας και θα παλέψει για αυτήν.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Μαργαρίτα έτοιμη να ανατρέψει τα πάντα

Η Αθηνά με την σειρά της προσπαθεί να του εξηγήσει με κάθε τρόπο πως δεν είναι αυτή που κρύβεται πίσω από την δολοφονία του Δημήτρη, όμως ο Αστυνόμος με βάση και τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, μοιάζει ανένδοτος. Τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει οι δύο τους στο παρελθόν όντας εραστές τον προβληματίζουν ενώ ο Κουράκος γνωρίζει πλέον τα πάντα και για τον εκβιασμό του Δημήτρη προς την Αθηνά. Αυτή που όμως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τους πείσει όλους για την αθωότητα της, είναι η ξαδέρφη της, η Μαργαρίτα που είναι έτοιμη να ανατρέψει τα πάντα.

https://www.youtube.com/watch?v=VTOVt7rTOfY

Έτσι, πιέζει με κάθε τρόπο αρχικά τον Λυκούργο για να αναλάβει την υπεράσπιση της και φροντίζει να διώξει κάθε δεύτερη σκέψη από το μυαλό του δικηγόρου. Ο εφιάλτης για την Αθηνά σύντομα θα ξυπνήσει μαζί με τις μνήμες που συνοδεύουν το παρελθόν της και θα την κάνουν να πονέσει πραγματικά! Θα καταφέρει ο Λυκούργος μετά από την πίεση της Μαργαρίτας να βγάλει εις πέρας την αποστολή του, ή τα εμπόδια που θα κληθεί να αντιμετωπίσει θα είναι περισσότερα από αυτά που φανταζόταν;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article