in

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Ευτυχία τραγικό πρόσωπο! Αυτοί θα την στηρίξουν

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Ευτυχία δεν θα βρει καθόλου ησυχία. Η ηρωίδα θα υποφέρει και πάντα στο μυαλό της θα έρχεται εκείνη η σκηνή, όπου ήρθε αντιμέτωπη με τον Ανέστη και όσα τραγικά ακολούθησαν μετά. Η Ευτυχία, θα είναι ένα τραγικό πρόσωπο. Οι τύψεις για την δολοφονία του Ανέστη την ακολουθούν παντού με την ίδια να φτάνει στα όρια της τρέλας. Οι μόνοι που θα την στηρίξουν σε όλο αυτό τον γολγοθά που θα περάσει θα είναι η Άννα μαζί με τον Αποστόλη.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Ευτυχία τραγικό πρόσωπο! Αυτοί θα την στηρίξουν

Η κοπέλα κλείνεται στον εαυτό της και απομακρύνεται από όλους και από όλα. Ακόμα και από τον Άρη με τον οποίο όπως είδαμε ήρθαν αρκετά κοντά το τελευταίο καιρό. Η ίδια βουλιάζει και παθαίνει κατάθλιψη. Μάλιστα σε μια στιγμή αδυναμίας, αγανακτεί και είναι αποφασισμένη να μιλήσει για όλα.

https://www.youtube.com/watch?v=af1MrkzITjM

Θα καταφέρει άραγε η Ευτυχία να γιατρέψει τις πληγές της ή όχι; Η Άννα όμως, δεν πρόκειται να την αφήσει να το κάνει αυτό και δεν φεύγει λεπτό από κοντά της. Η ίδια θα ανησυχήσει πολύ για την φίλη της και θα αναγκαστεί να πάρει μια απόφαση που θα ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα που γνωρίζαμε.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Χριστίνα Παππά: Το αξέχαστο ατύχημα που τα φανέρωσε όλα

Μαριάννα Καλλέργη: Η φωτογραφία με το καυτό μαγιό που ανέβασε προκαλεί εμφράγματα