in

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Η Αρετή θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένη

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Σε περιπέτειες μπαίνει στα επόμενα επεισόδια η Αρετή. Όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι έχουν φύγει. Όλοι την εγκατέλειψαν. Στην αρχή η συμπεριφορά της έδιωξε τον Στάθη, έπειτα την κόρη της, την Βασιλική. Τώρα πλέον ο Στέφανος φεύγει με την Ελένη στην Ισπανία. Πόσα να αντέξει πια; Πως να σταθεί στα πόδια της;

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Η Αρετή θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένη

Συναντάει λοιπόν τον Θανάση. Εκείνον που είχε παρατήσει στα κρύα του λουτρού την Αναστασία, στα σκαλιά της εκκλησίας. Πλέον ο Θανάσης είναι ένας άλλος άνθρωπος και την γοητεύει. Η σχέση τους δεν είναι πλέον ένα απλό φλερτ. Το πράγμα φουντώνει όμως. Ο Θανάσης κάποια στιγμή ανοίγεται και της λέει όλα τα μυστικά του. Για την εκκλησία, την Αναστασία. Την πλούσια γυναίκα που έμπλεξε και την κληρονομιά της.

Εκείνη όμως δεν δείχνει να ενοχλείται από αυτά. Κάθε άλλο. Γοητεύεται όλο και περισσότερο. Φυσικά ο Θανάσης παίζει έναν ρόλο. Ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζει σχεδόν καθόλου η Αρετή. Και όταν θα μάθει τα μυστικά του τότε θα πέσει από τα σύννεφα και νέες φουρτούνες την περιμένουν. Αλλά θα είναι αργά και η Αρετή που πήγε για μαλλί και να απολαύσει ένα έντονο έρωτα, θα βγει κουρεμένη από αυτή την σχέση.

Θα απομονωθεί ακόμα περισσότερο τελικά. Κάθε τι που κάνει είναι λάθος και την απομακρύνει από όλους.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Κόρη πρώην υπουργού της ΝΔ ποζάρει τόπλες

Οι 7 πιο τεμπέλικες και απολαυστικές στάσεις στο σεξ