Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Αντιγόνη προβληματίζεται για το μέλλον την Αγγελικής

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η μικρή βρίσκεται στο ίδρυμα μετά τον θάνατο της Φανής, της θετής της μητέρας. Εκεί όμως υποφέρει με την ψυχολογική της κατάσταση να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Η Αντιγόνη κι η μικρή Αγγελική έρχονται κοντά κάτι όμως που θα οδηγήσει σε κίνδυνο την Αντιγόνη. Ο Ισίδωρος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως η εγγονή του βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση κι έτσι αμέσως καταφεύγει στα παιδιά του.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Αντιγόνη προβληματίζεται για το μέλλον την Αγγελικής

Η Αντιγόνη προβληματίζεται για το μέλλον την Αγγελικής και αποφασίζει να αναλάβει δράση, παρόλο που μέσα της δεν νιώθει έτοιμη. Έτσι δε χάνει λεπτό και ξεκινάει έναν αγώνα για να αποδείξει πως είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού. Αυτή η πράξη, όμως, θα φέρει την Αντιγόνη αντιμέτωπη με το νόμο. Η παράνομη αυτή υιοθεσία θα της κοστίσει και θα βάλει σε κίνδυνο τόσο την ίδια, όσο και ολόκληρη την οικογένεια Βρεττάκου.

https://www.youtube.com/watch?v=iRCHz5NszPI

Ωστόσο, ο Μάνος και η Μαρίνα αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική. Για να μπορέσουν να το κάνουν αυτό, όμως, θα πρέπει να παντρευτούν. Έτσι, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και πετυχαίνουν τον στόχο τους. Σύντομα, όμως, η Αντιγόνη θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την κόρη της και τότε θα μπει σε νέους μπελάδες. Η μικρή Αγγελική μπαίνει στη ζωή των Βρεττάκων και έρχεται πολύ κοντά με την Αντιγόνη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article