Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Αντιγόνη προβληματίζεται για το μέλλον την Αγγελικής

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η μικρή βρίσκεται στο ίδρυμα μετά τον θάνατο της Φανής, της θετής της μητέρας. Εκεί όμως υποφέρει με την ψυχολογική της κατάσταση να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Η Αντιγόνη κι η μικρή Αγγελική έρχονται κοντά κάτι όμως που θα οδηγήσει σε κίνδυνο την Αντιγόνη. Ο Ισίδωρος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως η εγγονή του βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση κι έτσι αμέσως καταφεύγει στα παιδιά του.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Αντιγόνη προβληματίζεται για το μέλλον την Αγγελικής

Η Αντιγόνη προβληματίζεται για το μέλλον την Αγγελικής και αποφασίζει να αναλάβει δράση, παρόλο που μέσα της δεν νιώθει έτοιμη. Έτσι δε χάνει λεπτό και ξεκινάει έναν αγώνα για να αποδείξει πως είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού. Αυτή η πράξη, όμως, θα φέρει την Αντιγόνη αντιμέτωπη με το νόμο. Η παράνομη αυτή υιοθεσία θα της κοστίσει και θα βάλει σε κίνδυνο τόσο την ίδια, όσο και ολόκληρη την οικογένεια Βρεττάκου.

https://www.youtube.com/watch?v=iRCHz5NszPI

Ωστόσο, ο Μάνος και η Μαρίνα αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική. Για να μπορέσουν να το κάνουν αυτό, όμως, θα πρέπει να παντρευτούν. Έτσι, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και πετυχαίνουν τον στόχο τους. Σύντομα, όμως, η Αντιγόνη θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την κόρη της και τότε θα μπει σε νέους μπελάδες. Η μικρή Αγγελική μπαίνει στη ζωή των Βρεττάκων και έρχεται πολύ κοντά με την Αντιγόνη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Θα καταφέρουν να συνεχίσουν το σερί τους στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» (βίντεο)

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι, μας περιμένουν σε ένα ακόμα νέο επεισόδιο του «Η μαμά μου μαγειρεύει...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα