Η Γη Της Ελιάς β’ Κύκλος: Γιατί Άρης και Ευτυχία κόβουν κάθε επαφή;

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς β’ Κύκλος: Η Ευτυχία βυθίζεται ολοένα και πιο πολύ στον βούρκο της μετά την δολοφονία του Ανέστη. Χάνει σταδιακά το μυαλό της και το μόνο που σκέφτεται είναι η επίθεση του Ανέστη και το νεκρό του σώμα να την κοιτά. Το τραυματικό αυτό γεγονός στοιχειώνει την Ευτυχία, η οποία κλείνεται στον εαυτό της και απομακρύνεται απο όλους και όλα. Η σχέση του Άρη και της Ευτυχίας λήγει πριν ακόμα ξεκινήσει. Γιατί οι δύο χαρακτήρες κόβουν κάθε επαφή;

Η Γη Της Ελιάς β’ Κύκλος: Γιατί Άρης και Ευτυχία κόβουν κάθε επαφή;

Έτσι, κόβει κάθε επαφή με τον Άρη, παρόλο που είχε αρχίσει να έρχεται κοντά. Ο Άρης δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που η Ευτυχία συμπεριφέρεται τόσο ψυχρά απέναντί του στη «Γη της Ελιάς» και απομακρύνθηκε. Ωστόσο, παίρνει απόφαση ότι δεν τον θέλει κι έτσι εκείνος ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του και, σταματάει να την ενοχλεί.

https://www.youtube.com/watch?v=V7i0Py1KV-E

Φυσικά η Άννα αντιλαμβάνεται τι κάνει η φίλη της και προσπαθεί να τη συνεφέρει. Η φίλη της επιμένει ότι δεν μπορεί να κρατά άλλο μυστικό το έγκλημα που έκανε, ενώ όταν αποκαλύπτεται το πτώμα ο φόβος την παραλύει. Η Ευτυχία δε θα αργήσει να χάσει το μυαλό της με μοναδική της επιθυμία να παραδοθεί. Εάν όμως, ομολογήσει η Ευτυχία αυτό θα σημάνει την αρχή του τέλους για πολλούς. Συνεπώς, η Άννα δεν θα τη αφήσει στιγμή από τα μάτια της.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article