Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Επιστρέφει ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς; Τι θα γίνει;

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, ο Κουράκος την συλλαμβάνει, λέγοντας πως κατηγορείται για τον θάνατο του Δημήτρη. Η Αθηνά θα περάσει πολύ δύσκολα, στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Όλη η Μάνη πέφτει από τα σύννεφα. Το μυστικό της θα έρθει στο φως και κανείς δε θα μπορέσει να την εμπιστευτεί ξανά. Η Αθηνά θα βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη φυλακισμένη, με τις ώρες στο κελί να περνούν βασανιστικά αργά.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Επιστρέφει ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς; Τι θα γίνει;

Τί θα συμβεί, όμως, στη ζωή της μετά την αποφυλάκισή της; Θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της; Θα βρεθεί ένας άντρας, μετά τον Ιάκωβο, που θα την κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά του, απαλύνοντας τον πόνο; , η Άντζελα Γκερέκου ζήτησε από την παραγωγή μία τεράστια χάρη: Δε θέλει να ερωτευτεί ξανά η Αθηνά. Η ηθοποιός συζήτησε με τη σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ήθελε να μπλέξει σε άλλο ερωτικό ειδύλλιο. Η επιθυμία της αυτή έγινε δεκτή από την ομάδα της σειράς. Επομένως, δε θα υπάρξει άλλος έρωτας για την Αθηνά, μετά τον Ιάκωβο Βρεττάκο. Η ίδια, θα μείνει μόνη.

Ένας ακόμη χαρακτήρας όμως αναμένεται να εισβάλλει στη σειρά, κορυφώνοντας την αγωνία στα ύψη. Όπως γνωρίζουμε, η Αθηνά έχει έναν πρώην σύζυγό, τον οποίο γνώρισε και παντρεύτηκε πριν τον Ιπποκράτη. Κι όμως οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ. Για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα δε γνωρίζουμε τίποτα, μόνο την ύπαρξή του στη ζωή της. Η Αθηνά τον απομάκρυνε από τη ζωή της και αφέθηκε στον έρωτα του Ιπποκράτη, ακόμη κι αν αυτός κράτησε λίγο, η παραγωγή έχει ξεκινήσει έρευνες, για να βρει τον “πρώην σύζυγο” της Αθηνάς, στην γη της ελιάς. Μόλις εκείνος μάθει πως η Αθηνά φυλακίστηκε, θα τρέξει στη Μάνη, για να αποσπάσει πληροφορίες.

Η μοίρα θα τους φέρει ξανά κοντά. Τί κρύβει ο νέος αυτός χαρακτήρας και πόσο θα επηρεάσει την υπόθεση, εάν τελικά μπει στη σειρά; Όπως όλα δείχνουν, ο κατάλληλος για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός. Μένει να δούμε εάν θα πει τελικά το ναι.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article