in

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Αυτός παρηγοράει την Ιουλία μετά τον χωρισμό!

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Ιουλία και ο Κουράκος θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, το αγαπημένο μας ζευγάρι αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολα στα νέα επεισόδια.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Αυτός παρηγοράει την Ιουλία μετά τον χωρισμό!

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργη, αλλά και η επιμονή του να κάνει οικογένεια, κουράζουν την Ιουλία. Μη μπορώντας να συνυπάρξει άλλο με τον άνθρωπο που παντρεύτηκε, η ηρωίδα μας αποφασίζει να κρατήσει μία απόσταση, βάζοντας μια άνω τελεία στον γάμο της, η Ιουλία μετακομίζει στη δεύτερη σεζόν στο σπίτι του Ιάκωβου, το οποίο μένει άδειο μετά τη φυγή τους. Εκεί αναζητά την ψυχική της ηρεμία, λέγοντας στον Κουράκο πως χρειάζεται χρόνο, για να σκεφτεί το μέλλον της σχέσης τους.

https://www.youtube.com/watch?v=wanwacT3PSE

Οι εντάσεις στο ζευγάρι θα συνεχιστούν, με τον Στάθη να επεμβαίνει. Μόλις μάθει πως η αγαπημένη του χώρισε, το πάθος του για εκείνη θα ξυπνήσει για άλλη μια φορά. Δίχως δισταγμό, θα τρέξει στην αγκαλιά της, με το ειδύλλιο αυτό να φουντώνει ξανά. Θα καταφέρει το ζευγάρι να σώσει αυτόν τον περίεργο γάμο ή το τέλος θα είναι οριστικό; Η ζήλια του Κουράκου θα κάνει ακόμη πιο περίπλοκα τα πράγματα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Νέα προβλήματα υγείας για την Μαρία! Αυτός είναι ο λόγος;

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Παρελθόν η Ιουλία – Νέος έρωτας για τον Κουράκο!