in

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Αυτή θα είναι η κόλαση της Αθηνάς! Τις αξίζει;

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Στο τελευταίο επεισόδιο, η Αθηνά συλλαμβάνεται από τον Κουράκο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, για τη δολοφονία του Δημήτρη. Μάλιστα ο αστυνόμος πρόδωσε ότι η Αθηνά με τον Δημήτρη ήταν εραστές. Η Αθηνά ουρλιάζει ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν, όμως τα στοιχεία όλα είναι εναντίον της και την οδηγούν κατευθείαν στη φυλακή. Η Αθηνά, όσο κι αν φωνάζει ότι είναι αθώα, δεν την πιστεύουν και αμέσως μετά τη σύλληψή της προφυλακίζεται. Ο αστυνόμος Κουράκος, με πρωτοφανή «ζήλο», κινεί αμέσως τις διαδικασίες και η Αθηνά μπαίνει στη φυλακή μέχρι να οριστεί η δίκη της.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Αυτή θα είναι η κόλαση της Αθηνάς! Τις αξίζει;

Καταρρακωμένη και μόνη, η Αθηνά θα ζήσει απίστευτα βασανιστικές μέρες μέσα στη φυλακή. Σε πολλά επεισόδια θα τη βλέπουμε μέσα στο κελί μαζί με άλλες συγκρατούμενες, να περνάει δραματικές στιγμές. Ωστόσο, μια ακόμα ακραία σχέση θα δημιουργηθεί πίσω από τα κάγκελα. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, στον ρόλο μιας σκληρής και αδίστακτης δεσμοφύλακα θα δούμε την Ελπίδα. Η γνωστή ερμηνεύτρια ήδη έχει αρχίσει γυρίσματα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκπληκτική στον ρόλο της, αν και δεν είναι ηθοποιός.

Η Αθηνά λοιπόν θα «μαρτυρήσει» στην κυριολεξία στα χέρια αυτής της γυναίκας, που θα δούμε ότι δεν είναι τυχαία σ’ αυτή τη θέση. Κάποιος έχει βάλει το χεράκι του για να βασανίσει την Αθηνά και να την κάνει να παραιτηθεί ακόμα και από τη ζωή. Στο μεταξύ στην οικογένεια των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση για το παρελθόν της Αθηνάς και για όλα όσα βγήκαν στο φως. Ο Ισίδωρος είναι έξαλλος και απαιτεί να εξαφανιστεί το όνομα της Αθηνάς από όλα.

Από το σπίτι, από την περιουσία, από παντού. Σε όλη τη Μάνη μιλάνε για την παράνομη σχέση της και για την απάτη που διέπραξε στην οικογένειά των Βρεττάκων. Μόνο η Μαργαρίτα είναι αυτή που ξέρει τα πάντα. Είναι η μόνη που βρίσκεται στο πλευρό της και προσπαθεί να μιλήσει σε όλους και να πει την αλήθεια. Ετσι η Μαργαρίτα θα παρακαλέσει τον Λυκούργο να τη βοηθήσει και εκείνος πεπεισμένος ότι η Αθηνά είναι αθώα, αρχίζει να μαζεύει στοιχεία για τη δίκη. Μια δίκη που θα κρατήσει πολύ και που μέσα από αυτή θα ακουστούν πολλά, που θα φέρουν νέο τσουνάμι αποκαλύψεων!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος έμαθε την αλήθεια Τελικά;

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Πώς αντιδρά ο Στάθης με τον εραστή της Αρετής;