in

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Αποστόλης μαθαίνει την αλήθεια! Από ποιον όμως;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Στα πρώτα επεισόδια κιόλας θα δούμε ότι ο Αποστόλης θα μείνει έκπληκτος από όσα η Άννα του αποκαλύπτει σχετικά με τον φόνο. Η Άννα δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό κρυφό το μυστικό της Ευτυχίας, η οποία αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Ανέστη όταν εκείνος για ακόμα μια φορά της επιτέθηκε και έτσι θα αναγκαστεί να μιλήσει ανοιχτά στον αδελφό της τον Αποστόλη για όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Αποστόλης μαθαίνει την αλήθεια! Από ποιον όμως;

Καθώς βλέπει ότι η κατάσταση της Ευτυχίας είναι πολύ δύσκολη και ο Κουράκος έχει αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό του υπεύθυνου για τον φόνο, τολμά να πάρει τη ριψοκίνδυνη απόφαση που μπορεί να φέρει την ανατροπή. Έτσι μιλά στον αδερφό της Αποστόλη και του αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες. Ο Αποστόλης σοκάρεται από όσα ακούει. Αποφασίζει όμως να βοηθήσει την αδερφή του αλλά και την Ευτυχία για την οποία η αγάπη του είναι μεγάλη.

https://www.youtube.com/watch?v=ujCp9HuxMEU

Θα μπορέσει όμως να μείνει κρυφό ότι έγινε ή θα βρεθούν στην έρευνα τα στοιχεία εκείνα που θα τις ενοχοποιήσουν; Ο Αποστόλης γνωρίζοντας καλά τι είδους άνθρωπος είναι η Ευτυχία και το λόγο που την οδήγησε στην πράξη της, λέει στην αδερφή του να μην πουν σε κανέναν για όσα συνέβησαν τη μοιραία εκείνη μέρα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σασμός Spoiler: Η καπετάνισσα θα έχει μεγάλο πρόβλημα με αυτόν που έρχεται!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Συγκλονίζει ο γιος της 26 χρόνια μετά τον θάνατο της