Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η μεγάλη επιστροφή και η παμπόνηρη Χρυσούλα!

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αναπάντεχες επιστροφές θα έχουμε στην σειρά! Μια από αυτές μάλιστα αφορά ένα πρόσωπο που απασχόλησε έντονα τους τηλεθεατές την πρώτη σεζόν και ο θάνατος της συγκλόνισε το κοινό. Ο λόγος για τη Νίκη Παλληκαράκη ή αλλιώς την τηλεοπτική Φανή, η απώλεια της οποίας συντάραξε τους πρωταγωνιστές. Η Φανή, λοιπόν, είχε πάντα μεγάλη έγνοια για την μικρή Αγγελική και αυτή θα είναι και ο λόγος που θα την δούμε τη νέα σεζόν. Μέσα από flashbakcks θα δώσει νοητό παρόν στην σειρά, βοηθώντας το μικρό κοριτσάκι.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η μεγάλη επιστροφή και η παμπόνηρη Χρυσούλα!

Θυμίζουμε ότι Μαρίνα και Μάνος έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσουν την Αγγελική, προσφέροντας της έτσι μια νέα οικογένεια. Η Φανή όμως και η ιδιαίτερη σχέση της με την μικρή δεν μπορούν να ξεγραφτούν τόσο εύκολα. Ο Χρήστος λοιπόν κάποια στιγμή θα αναζητήσει ένα κατάλληλο πρόσωπο για την κουζίνα του μαγαζιού. Η Χρυσούλα θα βρεθεί φάντης μπαστούνι μπροστά του για να καλύψει το κενό αυτό, η παμπόνηρη Χρυσούλα, η οποία θα τρυπώσει στη ταβέρνα του Χρήστου με την ιδιότητα της μαγείρισσας.

https://www.youtube.com/watch?v=xZSHDIL5YAk

Μπορεί να την γνωρίσαμε αρχικά ως ράφτρα αλλά και ως χαρτορίχτρα, αλλά η Χρυσούλα είναι η γυναίκα που προσπαθεί να κάνει ότι περνάει από τα χέρια της προκειμένου να βγάλει χρήματα και να ανταπεξέλθει στα οικογενειακά έξοδα καθώς δεν έχει καμία απολύτως βοήθεια από τον άνδρα της, ο οποίος είναι τεμπέλης.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article