in

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έτσι ξεκινούν τα προβλήματα στην σχέση Ιουλίας – Κουράκου

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Πως συνδέεται άραγε η σύλληψη της Αθηνάς με τον χωρισμό του Κουράκου και της Ιουλίας; Ο γάμος της Ιουλίας Βρεττάκου και του Γιώργη Κουράκου δεν θα έχει καλή κατάληξη. Τα προβλήματα του ζευγαριού φαίνεται ότι ξεκινούν ήδη από το θέμα του παιδιού. Μπορεί ο Γιώργης να συμφώνησε να μην μεγαλώσει η οικογένειά τους όμως τελικά μάλλον μέσα του άλλα θέλει. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ο Στάθης και η ζήλια του Γιώργη για τον πρώην της Ιουλίας. Αφορμή για να δούμε αλλαγή στη σχέση του ζευγαριού σύμφωνα με το περιοδικό θα σταθεί ο τρόπος που ο Γιώργης συνέλαβε την Αθηνά, στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έτσι ξεκινούν τα προβλήματα στην σχέση Ιουλίας – Κουράκου

Ο Κουράκος φέρθηκε ανάλγητα και σκληρά και αυτό θα είναι αφορμή για ρήξη. Η Ιουλία θεωρεί ότι έπρεπε να είναι πιο διακριτικός και ότι εξέθεσε την οικογένειά της σε μεγάλο βαθμό. Θεωρεί ότι έδειξε ένα σκληρό πρόσωπο και ότι έπληξε το κύρος των Βρεττάκων σε όλη τη Μάνη. Με αφορμή αυτό το περιστατικό αρχίζουν τα πρώτα καβγαδάκια. Φαίνεται ότι και οι δυο τους έχουν τα δικά τους απωθημένα και κυρίως η Ιουλία, η οποία δείχνει ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα πάνω στον Γιώργη που δεν της αρέσουν και αρκετές ιδέες που έχει ο άντρας της με τις οποίες είναι αντίθετη. Η Ιουλία θα αισθάνεται μόνη και θα αρχίσει ξανά να θυμάται τη σχέση της με τον Στάθη, αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έζησε μαζί του.

https://www.youtube.com/watch?v=y052AgXEMQI

Ο χωρισμός τους αναμένεται να συμβεί γύρω στα Χριστούγεννα αφού προηγηθούν πολλά και διάφορα περιστατικά. Ο Γιώργης γίνεται σκληρός και αφοσιώνεται όλο και πιο πολύ στη δουλειά του. Μοιραία κάποια στιγμή αυτός ο γάμος θα φτάσει σε τέλμα. Το γυαλί στη σχέση τους έχει ραγίσει και από την πλευρά της Ιουλίας τουλάχιστον δεν φαίνεται να υπάρχει καμία διάθεση για να ξανακολλήσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο σύμμαχος που δεν περίμενε η Αθηνά

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ομοφοβικό ξέσπασμα κατά του Γιώργου Καπουτζίδη – «Να βρω κι εγώ μια φριτέζα…» (ΦΩΤΟ)