in

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος αγοραστής του ελαιοτριβείου!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος ως γνωστό έχει εξουσιοδοτηθεί από τον Ιάκωβο για να πουλήσει το ελαιοτριβείο του. Το πρόσωπο του Ιάκωβου θα συνεχίσει να απασχολεί την ιστορία της και στο δεύτερο κύκλο που έρχεται από το Σεπτέμβριο. Aυτό θα συμβεί λόγω του καινούριου ελαιοτριβείου που άφησε στη Μάνη ο Ιάκωβος μετά τη φυγή του στην Ισπανία για το οποίο αναζητείται νέος αγοραστής, ενώ υποψήφιος φαίνεται ότι είναι και ο Ισίδωρος.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος αγοραστής του ελαιοτριβείου!

Ο συμπαθής δικηγόρος της Αρεόπολης θα συναντηθεί με τον Ισίδωρο ο οποίος αν και αρχικά δείχνει να το σκέφτεται στη συνέχεια φαίνεται να ξεπερνά τους ενδοιασμούς του και δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για την αγορά του ελαιοτριβείου προκειμένου να είναι το απόλυτο αφεντικό της γης της ελιάς στη Μάνη. Θα τα καταφέρει ο Ισίδωρος να πάρει στη κατοχή του το νέο αυτό ελαιοτριβείο ή θα βρεθεί στο δρόμο του και άλλος διεκδικητής της περιουσίας του Ιάκωβου.

Από την άλλη η Αθηνά κατηγορούμενη για τη δολοφονία του Δημήτρη οδηγείται στη φυλακή. Ενώ οι αποκαλύψεις για το ποιος ήταν ο Δημήτρης και για τη σχέση που είχε μαζί του η Αθηνά σοκάρουν συγγενείς και φίλους στη Μάνη και τους κάνουν να απομακρυνθούν από κοντά της. Η Μαργαρίτα όμως είναι αυτή που πιστεύοντας στην αθωότητα της Αθηνάς, δεν θα την εγκαταλείψει και θα σταθεί κοντά της σε αυτές τις δύσκολες για την Αθηνά στιγμές. Αν και για μεγάλο διάστημα, όπως είδαμε, είχαν απομακρυνθεί μεταξύ τους, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κατάφεραν να χτίσουν από την αρχή την σχέση τους και να δεθούν ξανά.

https://www.youtube.com/watch?v=uxBTy5qoQZ0

Μάλιστα η Μαργαρίτα, τη στιγμή που όλοι έχουν απομακρυνθεί από την Αθηνά, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, καθώς θα προσπαθήσει να την βοηθήσει στα επεισόδια που θα δούμε για να γλιτώσει από την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Κάνουμε όντως περισσότερο σεξ το καλοκαίρι;

Savoir vivre στο σεξ: Τι να κάνετε και τι… να μην κάνετε για σίγουρη επιτυχία