Η Γη Της Ελιάς: Μυρτάλη και Αλκμήνη θα πιαστούν στα χέρια! Αυτός είναι ο λόγος

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Η Γη Της Ελιάς: Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα εκείνη να δείχνει για ακόμη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο, η Μυρτάλη θα δυσκολευτεί αρκετά με την επιχείρησή της. Η εξουσία που έχει στα χέρια της, την έχει αλλάξει δραματικά. Νομίζει πως είναι το αφεντικό και δίνει διαταγές, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους γύρω της. Η οικογένειά της παλεύει να την συνετίσει, όμως είναι μάταιο.

Η Γη Της Ελιάς: Μυρτάλη και Αλκμήνη θα πιαστούν στα χέρια! Αυτός είναι ο λόγος

Μία αναποδιά στην επιχείρηση καλλυντικών, θα βγάλει την Μυρτάλη εκτός εαυτού, στην γη της ελιάς. Ένα μικρό λάθος της Αλκμήνης θα φέρει την καταστροφή. Η Μυρτάλη και η Αλκμήνη θα πιαστούν στα χέρια, με την Ισμήνη να παρεμβαίνει, για να επιβάλλει την τάξη. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η Ισμήνη να ξεσπάσει, ζητώντας από την Μυρτάλη να λογικευτεί. Στην πρώτη στραβή, η Βρεττάκου έδειξε τα νύχια της απέναντι στις συναδέλφους της, χωρίς να σέβεται κανέναν και τίποτα.

https://www.youtube.com/watch?v=baLMGoo2dWo

Η παρέα θα διχαστεί, με την Μαρίνα, την Αντιγόνη και την Ισμήνη να κατηγορούν ανοιχτά την Μυρτάλη για τη συμπεριφορά της. Αυτό θα φέρει νέες δυσκολίες στην επιχείρηση καλλυντικών. Στη φιλία των δύο κοριτσιών θα εμφανιστούν μαύρα σύννεφα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Ο Κώστας Χατζηδάκης το ομολόγησε σήμερα. Τέλος τα επιδόματα (βίντεο)

Σε εμφάνισή που έκανε σήμερα στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Οικονομικών, Κώστας Χατζηδάκης, αποκάλυψε όλα όσα πρόκειται...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα