Η Γη Της Ελιάς: Η νέα γυναίκα στη ζωή του Κουράκου

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Η Γη Της Ελιάς: Η Ιουλία, όπως έχουμε δει, έχει αποδεχτεί ότι δεν θα κάνει παιδί ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Από την άλλη, ο Γιώργης συμφωνεί μαζί της ότι μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα μόνοι τους, χωρίς παιδιά. Δεν ξέρουμε αν πραγματικά το πιστεύει και αν αυτό είναι πληγή στη σχέση τους που την κρύβει καλά. Μπορεί να ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της πρώτης σεζόνς, ωστόσο, η Ιουλία και ο Κουράκος θα χωρίσουν και μάλιστα με άσχημο τρόπο στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Η Γη Της Ελιάς: Η νέα γυναίκα στη ζωή του Κουράκου

Επίσης, ο Γιώργης έχει ακόμα ένα πρόβλημα που συνεχώς το παλεύει, αλλά διαρκώς το βρίσκει μπροστά του και αυτό δεν είναι άλλο από τον Στάθη. Ο Στάθης για αυτόν είναι κόκκινο πανί, είναι η εμμονή του και παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις της Ιουλίας, ο Γιώργης μέσα του καίγεται όταν η γυναίκα του ανταλλάξει έστω και ένα βλέμμα με τον πρώην της. Ο χωρισμός δεν αργεί να έρθει και κάπως έτσι, το ζευγάρι που αγάπησε το κοινό τραβάει χωριστούς δρόμους.

https://www.youtube.com/watch?v=wanwacT3PSE

Επειδή όμως όπως λέει και το γνωστό άσμα, «ο έρωτας με έρωτα περνάει», ο Κουράκος δε θα μείνει για πολύ μόνος του. Ο χωρισμός του με την Ιουλία θα τον πληγώσει βαθύτατα ωστόσο θα βρει το κουράγιο και θα σταθεί ξανά στα πόδια του. Μάλιστα, πρόκειται να τον δούμε να βρίσκει τον έρωτα σε μία άλλη γυναίκα από τη Μάνη, η οποία θα τον κάνει ευτυχισμένο. Όσο για την Ιουλία, είναι περιττό να πούμε πως με το που χωρίσει με τον Γιώργη θα αναβιώσει την ιστορία της με τον Στάθη, ο οποίος δε θα μπορέσει να μείνει μακριά της, ειδικά τώρα που είναι ελεύθερη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Γιάννης Ιωαννίδης : Εφυγε σε ηλικία 78 ετών ο προπονητής της ιστορικής ομάδας μπάσκετ του Άρη και του Ολυμπιακού

Η ελληνική μπασκετική κοινότητα βυθίστηκε σε πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ιωαννίδης, σε ηλικία 78 ετών,...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα