Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Τι είναι αυτό που υποψιάζεται η Ισμήνη;

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να σταματήσει να δουλεύει για τον Δημοσθένη, κάτι που του έχει ήδη ανακοινώσει. Ωστόσο, ο Δημοσθένης δε θα τον αφήσει να ξεφύγει τόσο εύκολα. Είναι πεπεισμένος ότι έχει χρόνο να τον μεταπείσει μέχρι να συγκατοικήσει ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη να έρχονται αντιμέτωποι. Ο Κωνσταντίνος παλεύει να ξεφύγει από τα δίχτυα του Δημοσθένη και τις βρομοδουλειές του πριν τον καταλάβει η Ισμήνη. Δεν τα καταφέρνει, όμως, με μεγάλη επιτυχία και τότε ξεκινάει μια νέα περιπέτεια για το ζευγάρι.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Τι είναι αυτό που υποψιάζεται η Ισμήνη;

Ο Κωνσταντίνος, όμως, έχει πάρει την απόφασή του. Του φωνάζει ότι θα φύγει μακριά, αλλά ο Δημοσθένης του υπενθυμίζει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει τόσο εύκολα. Ο αδίστακτος άντρας δε θα αργήσει να απειλήσει τον συνεργάτη του, ακόμη και με θάνατο. Ο Κωνσταντίνος νιώθει εγκλωβισμένος, αφού ο Δημοσθένης μετατρέπει σε κόλαση τη ζωή του. Η Ισμήνη, όμως, ξέρει τον άνθρωπό της και δε θα αργήσει να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο.

https://www.youtube.com/watch?v=sOH5tMAU5Bs

Τι θα συμβεί, όμως, όταν η Ισμήνη συνειδητοποιήσει ότι ο Κωνσταντίνος κι ο Δημοσθένης εμπλέκονται σε αυτές τις παράνομες ενέργειες; Η κοπέλα γνωρίζει πολύ καλά ότι πίσω από την αλλαγή της διάθεσης και της συμπεριφοράς του Κωνσταντίνου βρίσκεται ο Δημοσθένης. Η Ισμήνη θα βάλει στόχο της ζωής της να βγάλει τελείως από τη ζωή του συντρόφου της αυτόν τον άντρα, αφού τον επηρεάζει πολύ αρνητικά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article