Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Σε άσχημη κατάσταση η Αθηνά – Όλη η Μάνη σε σοκ με τις αποκαλύψεις

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς, Η Γη της Ελιάς, έρχεται τον Σεπτέμβριο μέσα από την συχνότητα του Mega γεμάτος ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις. Η ιστορία της Αθηνάς πρωταγωνιστεί και η δίκη της ηρωίδα ξεκινά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Ο Ισίδωρος θα κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο, στην σειρά Η Γη της Ελιάς και όλα όσα θα πει θα επιβαρύνουν κατά πολύ την θέση της Αθηνάς.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Σε άσχημη κατάσταση η Αθηνά – Όλη η Μάνη σε σοκ με τις αποκαλύψεις

«Την πράξη της Αθηνάς Νομικού την βρίσκω αποτρόπαια και χυδαία», λέει ο Ισίδωρος Βρεττάκος ενώπιων τον δικαστών όπως θα δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί. Όλη η Μάνη είναι σε σοκ μετά τις αποκαλύψεις για την Αθηνά και δεν ξέρουν πραγματικά τι να πιστέψουν.

Το γεγονός αυτό στέκεται και σαν αφορμή του οριστικού χωρισμού της Ιουλίας και του Κουράκου. Η γυναίκα πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητα της Αθηνάς αλλά ο Κουράκος δείχνει να είναι απόλυτος. Όποια όμως και να είναι η απόφαση των δικαστών, οι σχέσεις της Αθηνάς με τους Βρεττάκους και ειδικά με τον Ισίδωρο, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, θα είναι ανύπαρκτες από εδώ και στο εξής.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article