in

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Δημοσθένης πίσω από την δολοφονία του Δημήτρη

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Πολλοί αναρωτιούνται εάν ο Κουράκος συνέλαβε αδίκως την Αθηνά… Όσο κι αν εκείνη ισχυρίζεται πως δε θα σκότωνε ποτέ τον Δημήτρη, παρά την κακοποίηση που δεχόταν, τα αποδεικτικά στοιχεία την ενοχοποιούν.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Δημοσθένης πίσω από την δολοφονία του Δημήτρη

Ο δολοφόνος του Δημήτρη κατάφερε να κρύψει πολύ καλά την αλήθεια, στην γη της ελιάς. Τον σκότωσε εν ψυχρώ, με το όπλο του Ιπποκράτη Βρεττάκου. Αυτό μπορεί να περιπλέκει τα γεγονότα, όμως αποδεικνύει πως το συγκεκριμένο σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο…

Ποια είναι, όμως, η σκληρή πραγματικότητα; Μήπως πράγματι η Αθηνά σκότωσε τον Δημήτρη, πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας και σύγχυσης; Κανείς δε μπορεί να προβλέψει την εκρηκτική συνέχεια…

Η Αθηνά κατηγορείται για τη δολοφονία, με τους ενόρκους να μη την πιστεύουν! Το ηχητικό στο κινητό του Δημήτρη, τα ψέματα πως είναι γιος της και η σφαίρα από το όπλο του Ιπποκράτη, την καθιστούν υπεύθυνη.

Ποιος είναι, όμως, ο ο δολοφόνος του Δημήτρη και ποιος ήταν ο στόχος του, στην γη της ελιάς; Όπως όλοι έχουμε καταλάβει, πίσω από αυτή την τρομακτική πράξη κρύβονται ο Δημοσθένης και τα τσιράκια του.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος να είχε προειδοποιήσει τον νεαρό να “μαζευτεί”, ο Δημοσθένης, όμως, δε μένει μόνο στα λόγια. Απέδειξε το πόσο σκληρός μπορεί να γίνει, βγάζοντας τα όπλα. Το πως έστησε τόσο καλά αυτή τη δολοφονία, αποτελεί ένα τεράστιο ερωτηματικό..

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Η Ασπασία ξεκινά πόλεμο στον Δημοσθένη

Σασμός Επεισόδια: Η Στέλλα προσεγγίζει ξανά ερωτικά τον Αστέρη