in

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Η ώρα της κρίσης για τον Δημοσθένη πλησιάζει! Όλα στην φόρα!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Μπορεί ο Δημοσθένης να παρουσιάστηκε αρχικά ως ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ερχόμενος μαζί με την γυναίκα του, την Ασπασία, στην Αρεόπολη όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Μάλιστα δεν θα αργήσει να ξεσκεπαστεί. Ο Δημοσθένης ήρθε για να μείνει στην Μάνη, προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων με τις πράξεις του. Η ώρα της κρίσης όμως πλησιάζει και για αυτόν.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Η ώρα της κρίσης για τον Δημοσθένη πλησιάζει! Όλα στην φόρα!

Ο Κωνσταντίνος τον φοβάται από την πρώτη στιγμή ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παρέμβει στην προσωπική του ζωή, κάνοντας του υποδείξεις για την Ισμήνη. Ο Στάθης από την άλλη, είχε καταλάβει από την αρχή τις προθέσεις του, οι οποίες στην συνέχεια άρχισαν να επιβεβαιώνονται σιγά σιγά. Το αποκορύφωμα ήταν η ερωτική προσέγγιση του Δημοσθένη προς την Άννα, η οποία έκανε έξαλλο τον Στάθη.

https://www.youtube.com/watch?v=MT4wuJeR0tM

Πόσους θα συμπαρασύρει και τι θα καταφέρει να διασώσει ο Δημοσθένης παραμένει ερωτηματικό, προς το παρόν! Αν και οι δουλείες του συνεχίζουν να κινούνται υπόγεια, οι εχθροί του Δημοσθένη μεγαλώνουν και δεν αργήσει η ώρα που η αλήθεια θα βγει στον αφρό.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ένα μεγάλο καρφί στην καρδιά του Πότη!

Σασμός Επεισόδια: Έτσι θα ξεκινήσουν να βλέπονται Αργυρώ και Αστέρης!