Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Η κόρη του Δημοσθένη αναστατώνει την Μάνη! Δεν είναι και αγία

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί, ο Δημοσθένης και η Ασπασία άφησαν τον Πειραιά, για να εγκατασταθούν μόνιμα στον τόπο τους. Εκεί βρίσκονται τα δυο τους παιδιά, τα οποία και σύντομα θα τους ακολουθήσουν στην Αρεόπολη. Φαίνεται πως το εγκληματικό μικρόβιο είναι κληρονομικό! Η κόρη του Δημοσθένη επιστρέφει στη Μάνη, πλάι στον πατέρα της και φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Η κόρη του Δημοσθένη αναστατώνει την Μάνη! Δεν είναι και αγία

Δύο νέες αφίξεις έρχονται στην αγαπημένη μας σειρά, για να ταράξουν τα δεδομένα της ιστορίας. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και την Φαίδρα Στάθη, η κόρη του Δημοσθένη εμφανίζεται ξαφνικά και “ενοχλεί” με τον τρόπο της τους κατοίκους. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος, για τον οποίο επιστρέφει τόσο αιφνιδιαστικά. Το ερώτημα, όμως είναι το εξής: Γνωρίζει την εμπλοκή του πατέρα της στην εγκληματική οργάνωση; Τί συμβαίνει με την συγκεκριμένη ηρωίδα;

https://www.youtube.com/watch?v=7e31lCBPXNI

Μπορεί εκείνη να δείχνει πως αγνοεί τα όσα συμβαίνουν, όμως σύντομα θα ξυπνήσει Θα βάλει πατέρα και κόρη στη θέση τους; Όλα ανατρέπονται για ακόμη μια φορά. Οι κακοί αυξάνονται και η οικογένεια της Ασπασίας καταρρέει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article