Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Φίλιππος και Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, η Χάιδω προσπαθεί να μάθει που βρίσκεται ο γιος της. Εκείνος δε της απαντάει, καθώς τρέχει να προστατεύσει την Βασιλική. Μία ατελείωτη μάχη ξεκινά, με την Χάιδω και την Αρετή να καταρρέουν.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Φίλιππος και Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής

Το νέο τρέιλερ της σειράς κυκλοφόρησε και κατάφερε να μας καθηλώσει, ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα! Ο Φίλιππος και η Βασιλική θα βρεθούν σε τεράστιο κίνδυνο στην γη της ελιάς, με την απαγωγή αυτή να σοκάρει το κοινό.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος ουρλιάζουν, μάχονται να σωθούν, όμως η απαγωγή τους είναι γεγονός, στην γη της ελιάς. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την φρικτή εγκληματική ενέργεια και ποιος είναι ο σκοπός του;

Είναι, όμως, εκείνος που κρύβεται πίσω από την απαγωγή των παιδιών; Μήπως οι πιέσεις του Στάθη και ο έλεγχος που άσκησε στον ξάδελφό του τον έκαναν να θέλει να τον προειδοποιήσει, χτυπώντας τον εκεί που πονάει;

Μήπως η απαγωγή αυτή αφορά μόνον τη Βασιλική και όχι τον Φίλιππο; Όλα ανατρέπονται στα νέα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Όπως όλα δείχνουν, το κύκλωμα του Δημοσθένη θερίζει. Μετά τον θάνατο του Δημήτρη, ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας βάζει σε μπελάδες τους πρωταγωνιστές. Όλοι στη Μάνη βρίσκονται σε τεράστιο πανικό, με τον Δημοσθένη Καπερνάρο να αδιαφορεί για τις συνέπειες.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article