Η Γη της Ελιάς: Ένα θανατηφόρο ερωτικό τρίγωνο δημιουργείται

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Η Γη της Ελιάς: Παραδομένη στα πάθη της, θα ξεκινήσει διπλό ερωτικό παιχνίδι ανάμεσα στον Χρήστο και τον Αλέξη! Μια εντελώς διαφορετική Μυρτάλη θα δούμε στην συνέχεια της σειράς.

Η Γη της Ελιάς: Ένα θανατηφόρο ερωτικό τρίγωνο δημιουργείται

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με την Μυρτάλη μπερδεμένη, να έχει ξεπεράσει σταδιακά τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της, Νικήτα. Ο ανιψιός τους Λυκούγου, Χρήστος, αποτελεί ιδανική περίπτωση για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικό. Ο ρυθμός του Χρήστου αρχίζει να εκνευρίζει την Μυρτάλη, η οποία δεν έχει βγάλει ποτέ από μυαλό της τον Αλέξη και το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν. Οι δύο τους μάλιστα θα έρθουν ξανά κοντά, με την ατμόσφαιρα μεταξύ τους να είναι πολύ ηλεκτρισμένη.

https://www.youtube.com/watch?v=3Juy1-aPnkQ

Η Μυρτάλη, λοιπόν, κρατάει τον Χρήστο για τη ‘βιτρίνα’ όμως ο Αλέξης θα είναι πάντα ο κρυφός της πόθος. Εξάλλου ξέρει ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή βρίσκεται εκεί για να ικανοποιήσει τις ερωτικές της φαντασιώσεις. Ένα θανατηφόρο ερωτικό τρίγωνο δημιουργείται, το οποίο δεν θα αργήσει μάλιστα να πάρει προεκτάσεις!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Η Μάγισσα έκανε την ανατροπή στην τηλεθέαση και προκάλεσε πανικό στον Alpha για πρώτη φορά

Η νέα δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα φαίνεται να επανέρχεται με νέα δυναμική στο τηλεοπτικό τοπίο, κερδίζοντας την...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα