ΑρχικήNEWSΗ Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Το παρελθόν της Αθηνάς ξανά στην...

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Το παρελθόν της Αθηνάς ξανά στην επιφάνεια

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Οι στιγμές στη φυλακή είναι μαρτυρικές για την Αθηνά, φυλακίζεται και η ζωή της αλλάζει ριζικά. Ο Κουράκος δε δέχεται κουβέντα και κανένας δικηγόρος δε συμφωνεί να την αναλάβει. Η Μαργαρίτα κάνει τα πάντα να πείσει τον Λυκούργο, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά, πριν κάνει αυτό το βήμα στα επαγγελματικά του.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Το παρελθόν της Αθηνάς ξανά στην επιφάνεια

Οι στιγμές στη φυλακή είναι μαρτυρικές για την Αθηνά, η οποία βασανίζεται από σκέψεις του παρελθόντος. Αυτό που πήγε να της κάνει ο Δημήτρης, είχε επιχειρήσει τότε να κάνει και ο πατριός της. Οι μνήμες ζωντανεύουν και η μοναξιά της τρώει τα σωθικά. Ο πόνος της είναι αβάσταχτος. Μέσα στη φυλακή, μία επιστάτρια της κάνει τη ζωή δύσκολη και κανείς δεν είναι εκεί για να την βοηθήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=g43pDQV6NkI

Πολύ σύντομα, το παρελθόν της Αθηνάς θα έρθει ξανά στην επιφάνεια. Ο πρώην σύζυγός της θα εμφανιστεί από το πουθενά, ενημερωμένος πως η πρώην του φυλακίστηκε για έναν φρικτό φόνο. Όλα θα αλλάξουν δραματικά. Η Αθηνά περνά μαρτυρικά, την ίδια στιγμή που όλη η Μάνη έχει στραφεί εναντίον της.. Θα καταφέρει να βρει το κουράγιο να σταθεί στα πόδια της και να αντιμετωπίσει το παρελθόν της;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ