Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Το παράνομο ζευγάρι της Μάνης

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Ο έρωτας δεν κρύβεται. Πολύ σύντομα οι δυο τους θα αποκαλυφθούν και τότε τα πρώτα κουτσομπολιά θα πέσουν σαν κεραυνός στη Μάνη. Φιλίες θα διαλυθούν και οι εντάσεις θα κορυφωθούν μεταξύ των πρωταγωνιστών. Ένα κρυφό και παράνομο ζευγάρι ζει τον έρωτά του. Δίχως να το γνωρίζει κανείς, οι δυο τους περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, κρατώντας μυστική τη σχέση τους. Όχι, όμως για πολύ.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Το παράνομο ζευγάρι της Μάνης

Το παράνομο αυτό ζευγάρι, δε θα είναι άλλο από την Αρετή και τον Θανάση. Η Αρετή, φανερά γοητευμένη από τον επιχειρηματία που επέστρεψε στον τόπο του, κάνει αργά και σταθερά βήματα, για να τον κατακτήσει. Αντίστοιχα, εκείνος δέχεται το ερωτικό της κάλεσμα και παραδίνεται στη δύνη αυτού του έρωτα, καλύπτοντας κι άλλα συμφέροντα από πίσω. Στην αρχή αποφασίζουν να κρατήσουν κρυφή αυτή τη σχέση, δίχως αποτέλεσμα.

https://www.youtube.com/watch?v=8_NON4HbrqE

Μόλις η Αναστασία μάθει την αλήθεια, θα γίνει πυρ και μανία. Θα ξεσπάσει πολύ άσχημα στην Αρετή και οι δύο γυναίκες θα πιαστούν στα χέρια, για έναν άντρα επικίνδυνο. Θα καταφέρει να επιβιώσει αυτή η σχέση ή θα έχει ημερομηνία λήξης, όπως όλα;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article