in

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Το αδίστακτο πρόσωπό του Κουράκου

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Όσο κι αν οι άλλοι προσπαθούν να τον συνετίσουν, ο Κουράκος είναι κάθετος. Δεν ακούει λέξη και πράττει ανάλογα με αυτό που θεωρεί ο ίδιος σωστό. Η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει σύντομα εκτός ελέγχου, με τους κατοίκους της Μάνης να εξοργίζονται από το πόσο πιεστικός γίνεται. Κι όμως, ο Κουράκος θα δείξει το σκληρό κι αδίστακτο πρόσωπό του, στη δεύτερη σεζόν”. Θα φερθεί απαίσια στην Αθηνά, αλλά και σε όλους όσους παρεμβαίνουν στο έργο της αστυνομίας.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Το αδίστακτο πρόσωπό του Κουράκου

Το ίδιο θα συμβεί και με την Ιουλία. Το ζευγάρι αυτό θα περάσει από 40 κύματα, με τον παραμυθένιο τους γάμο να γκρεμίζεται. Ο Κουράκος θέλει να κάνει παιδιά και πιέζει διαρκώς την σύζυγό του, στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Εκείνη παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και του ανακοινώνει πως δε θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό θα διχάσει αρκετά τους δύο πρωταγωνιστές, οι οποίοι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μόλις ο Στάθης μάθει για τον χωρισμό τους, θα πλησιάσει επικίνδυνα την Ιουλία. Αυτό θα φέρει κι άλλες εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Κουράκος θα γίνει έξαλλος μαζί της και η ζήλια θα τον τυφλώσει. Ένας άλλος Γιώργης έρχεται στα νέα επεισόδια.

https://www.youtube.com/watch?v=M2bj8SB6htw

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Τα κέρατα της Αρετής φτάνουν στο ταβάνι

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Το παράνομο ζευγάρι της Μάνης