in

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Τι θέλει πραγματικά ο Θανάσης από την Αρετή

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Το παρελθόν του Θανάση είναι αμαρτωλό κι έντονο, γεγονός που θα βάλει σε σκέψεις πολλούς πρωταγωνιστές. Ο εκρηκτικός αυτός χαρακτήρας θα ταράξει τις ισορροπίες και θα προκαλέσει την οργή αρκετών χαρακτήρων. Η Αρετή παραδίνεται στον έρωτα που της τάζει ο Θανάσης, αγνοώντας τις συνέπειες, στην γη της ελιάς. Ο Θανάσης, ο πλούσιος επιχειρηματίας από την Αυστραλία που έρχεται στη Μάνη για να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, θα φέρει σε τρομερά δύσκολη θέση, τόσο την Αρετή, όσο και την Αναστασία.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Τι θέλει πραγματικά ο Θανάσης από την Αρετή

Η Αναστασία θα θυμηθεί τα παλιά, ενώ η Αρετή θα θαμπωθεί και θα πέσει στην αγκαλιά του. Είναι, όμως, πράγματι ερωτευμένος ο Θανάσης με την Αρετή; Όπως όλα δείχνουν, ο χαρακτήρας αυτός δεν έχει το καλό πρόσωπο που δείχνει. Κρύβει φοβερά μυστικά, γεγονός που θα μας προβληματίσει αρκετά.

https://www.youtube.com/watch?v=nJuEhCzaj5M

Η Αρετή τον εμπιστεύεται φροντίζει να δείχνει διαρκώς το πόσο ευάλωτη είναι απέναντί του. Ο Θανάσης την εκμεταλλεύεται στο έπακρον, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά. Την ίδια στιγμή, η Αρετή και η Αναστασία μαλώνουν άσχημα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, διαλύοντας μία μεγάλη φιλία.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Το επτασφράγιστο μυστικό του Γιάννη Λάτσιου: Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο που δεν έμαθε ποτέ κανείς

Kouκλάpα, κορμί μovτέλou: Την κόpη της Ζουμπουλίας από το Παρά 5 σήμερα δε θα τη γνώριζε ούτε ο Καπουτζίδης