Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Τα κέρατα της Αρετής φτάνουν στο ταβάνι

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Ο επιχειρηματίας φαίνεται αποφασισμένος να κάνει μία νέα αρχή στη Μάνη. Επενδύει την περιουσία που κέρδισε από την πρώην σύζυγό του και σχεδιάζει ένα τεράστιο επαγγελματικό “άνοιγμα”. Κι όμως, ο Θανάσης δεν είναι αυτό που δείχνει. Τάζει έρωτες στην Αρετή και στο τέλος την απογοητεύει. Η πρωταγωνίστρια, αποφασισμένη να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, αναζητά από κάπου να πιαστεί.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Τα κέρατα της Αρετής φτάνουν στο ταβάνι

Η Αρετή στέκεται στο πλάι του και τον στηρίζει. Είναι γοητευμένη μαζί του και πιστεύει πως βρήκε τον άνθρωπο που θα περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Παρόλο που γνωρίζει ότι είναι ο πρώην της Αναστασίας, δεν πτοείται. Ο Θανάσης, όμως, κρύβει πολλά μυστικά. Είναι ένας άνθρωπος επιπόλαιος, που κοιτάζει την καλοπέρασή του. Για αυτό τον λόγο, άλλωστε, εγκατέλειψε την Αναστασία στα σκαλιά της εκκλησίας την ημέρα του γάμου τους.

Στα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, θα δούμε πως ο Θανάσης ξενοκοιτάζει. Φλερτάρει και με άλλες γυναίκες στη Μάνη, τάζοντας δεξιά κι αριστερά έρωτες. Η Αρετή εθελοτυφλεί και δέχεται την απιστία για δεύτερη φορά στη ζωή της.

https://www.youtube.com/watch?v=ypgMrJVWjlk

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article