Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Ο άνθρωπος του υποκόσμου που θα αναστατώσει τους πάντες

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος – Νέες ιστορίες και νέοι ρόλοι έρχονται που θα απασχολήσουν κατά το πολύ τους φανατικούς τηλεθεατές. Μάλιστα, ένας από αυτούς τους νέους ρόλους που θα δούμε, είναι αυτός του Ανδρέα Γεωργίου, που πληροφορίες τον θέλουν να εισβάλει στην σειρά με έναν σκοτεινό ρόλο.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Ο άνθρωπος του υποκόσμου που θα αναστατώσει τους πάντες

Ο Αντρέας Γεωργίου είναι έτοιμος να εισβάλλει στη σειρά και να ανατρέψει την μέχρι στιγμής δυνατή πλοκή της. Ο ίδιος θα ενσαρκώσει έναν ιδιαίτερο και αρκετά δυνατό ρόλο που θα φέρει στο επίκεντρο νέες συνταρακτικές εξελίξεις που θα κορυφώσουν την αγωνία στα ύψη. Ο ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου στην Γη της Ελιάς δεν θα είναι και τόσο καλός. Θα κρύβει δόση κακίας και θα έχει να κάνει με υπόκοσμο, όπως είναι και οι ρόλοι των Δημοσθένη και Κωνσταντίνου.

https://www.youtube.com/watch?v=i4jCC1bCbok

Ωστόσο, τίποτα ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο από την παραγωγή της σειράς, αλλά και από τον ίδιο τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος ότι και να συμβεί, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας αλλά και της γενικής επιμέλειας της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Η Μάγισσα έκανε την ανατροπή στην τηλεθέαση και προκάλεσε πανικό στον Alpha για πρώτη φορά

Η νέα δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα φαίνεται να επανέρχεται με νέα δυναμική στο τηλεοπτικό τοπίο, κερδίζοντας την...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα