Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Ο Αλέξης πιο χάλια από ποτέ! Τι είναι αυτό που έφταιξε;

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Όλα ξεκινούν μετά το παθιασμένο φιλί με τη Μυρτάλη στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Ο γιος της Μαργαρίτας είχε εμμονή καιρό με την Μυρτάλη, κάτι που δεν του έχει φύγει ακόμα προφανώς. Οι αστάθειες του Αλέξη με την υγεία του συνεχίζονται, και σε αυτό καθοριστικό ρόλο θα παίξει, όπως είναι φυσικό, και η Μυρτάλη. Τι θα τον οδηγήσει ακόμα πιο κοντά στο να χάσει τελείως τον εαυτό του;

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Ο Αλέξης πιο χάλια από ποτέ! Τι είναι αυτό που έφταιξε;

Εκείνη προσπαθεί να εξηγήσει στον Αλέξη ότι αυτό το φιλί δεν σήμαινε τίποτα, εκείνος, όμως, αρνείται να το αποδεχτεί. Θα κάνει τα πάντα για να την πλησιάσει και να την κάνει δικιά του. Η Μυρτάλη, παράλληλα, κυνηγάει τον Χρήστο, ο οποίος συνεχίζει να την απορρίπτει διαρκώς. Η Μυρτάλη, λοιπόν, αλλάζει τελείως τακτική και αρχίζει να εκμεταλλεύεται τον Αλέξη στο δεύτερο κύκλο, προκειμένου να ικανοποιήσει όλες τις ερωτικές της φαντασιώσεις. Όταν ο Αλέξης το ανακαλύπτει, τρελαίνεται ξανά και πληγώνεται αφάνταστα.

https://www.youtube.com/watch?v=Qm_7hzNpvsg

Η υγεία του χειροτερεύει ακόμα περισσότερο, με την Μαργαρίτα να χάνει ξανά τη γη κάτω από τα πόδια της. Στη μέση θα βρεθεί ο Χρήστος, ο οποίος εν τέλει θα ενδώσει στη Μυρτάλη, αλλά δεν έχει ιδέα που πάει να μπλέξει. Ο Αλέξης θα τον βάλει στο μάτι και θα αρχίσει να οργανώνει το έγκλημα για να τον βγάλει από τη μέση.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article