Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Μυρτάλη και Ισμήνη θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Η επιχείρηση καλλυντικών πλέον «πετάει», χάρη στην Αλκμήνη. Οι τρομερές ιδέες της έχουν αυξήσει τις πωλήσεις, με αποτέλεσμα οι δύο ιδιοκτήτριες να απολαμβάνουν τα κέρδη τους. Μόνο που η χαρά αυτή δε θα κρατήσει για πολύ. Όπως αναμενόταν, τόσο η Μυρτάλη όσο και η Ισμήνη θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στον δεύτερο κύκλο.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Μυρτάλη και Ισμήνη θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα

Έχουμε ήδη δει πως η Μυρτάλη έχει αλλάξει αρκετά. Είναι σκληρή, αδίστακτη και απότομη. Δείχνει διαρκώς πως είναι το αφεντικό, τόσο στους ελαιώνες των Βρεττάκων, όσο και στην επιχείρηση καλλυντικών. Αυτή η συμπεριφορά θα εξοργίσει κάποια στιγμή την Ισμήνη, η οποία θα ξεσπάσει έντονα απέναντι στην Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Οι μέρες περνούν και η Μυρτάλη συμπεριφέρεται σαν αφεντικό όλων.

https://www.youtube.com/watch?v=9HZklUAC100

Η Αλκμήνη δείχνει να δυσανασχετεί από αυτή την κατάσταση. Πολύ σύντομα θα την δούμε να κουράζεται από τη νέα της δουλειά. Η Ισμήνη θα παλέψει να συνετίσει τη φίλη και συνέταιρό της, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η Μυρτάλη έχει ξεπεράσει κάθε όριο και κανείς δε μπορεί να την επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article