Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Η μυστηριώδης γυναίκα και τι ζητάει από την Αθηνά

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει για την Αθηνά κι ο Λυκούργος δίνει τεράστια μάχη για να την αθωώσει, αφού πιστεύει ακράδαντα ότι δεν σκότωσε τον Δημήτρη. Ο Λυκούργος της εξηγεί ότι θα δυσκολευτεί να αποδείξει την αθωότητά της, αφού αποδείχθηκε ότι ο Δημήτρης δεν ήταν γιος της, αλλά ερωμένος της. Η Αθηνά μπαίνει στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και τότε ξεκινάει το μαρτύριό της. Μία γυναίκα εισβάλλει στη ζωή της και υπόσχεται να την καταστρέψει. Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα και τι ζητάει από την Αθηνά;

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Η μυστηριώδης γυναίκα και τι ζητάει από την Αθηνά

Τα πράγματα δυσκολεύουν και η κατάσταση γρήγορα θα ξεφύγει, η αδερφή του Δημήτρη έρχεται στη «Γη της Ελιάς» έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση. Όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνισή της. Κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της και η Αθηνά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

https://www.youtube.com/watch?v=fGtXTvH6BoA

Η επικίνδυνη γυναίκα έχει προσλάβει έναν σκληρό δικηγόρο που θα αναμετρηθεί με τον Λυκούργο για να αποσπάσει χρήματα από την Αθηνά. Στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον αδερφό της, αφού για χρόνια δεν είχαν σχέσεις και δεν ήξερε ακόμη αν είναι ζωντανός. Ο μόνος λόγος που εμφανίστηκε ήταν όταν έμαθε την οικονομική κατάσταση της Αθηνάς και συνειδητοποίησε ότι έπιασε “λαβράκι”. Έτσι, η γυναίκα εκβιάζει την Αθηνά στον δεύτερο κύκλο και φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη «Γη της Ελιάς», αφού ο χαρακτήρας της θα μείνει για τουλάχιστον 30 επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article