Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Η μητέρα του Στέφανου σε άθλια κατάσταση! Τι συνέβη;

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Η Αρετή υποφέρει μόνη της στη Μάνη, αφού η συμπεριφορά της τους έδιωξε όλους μακριά. Πρώτα ο Στάθης έφυγε ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του και στη συνέχεια ακολούθησε η Βασιλική, η κόρη της, η οποία ήρθε σε έντονη ρήξη μαζί της. Τελευταίος και καταϊδρωμένος έφυγε ο Στέφανος, ο οποίος τσακώθηκε άγρια με τον πατέρα του υποστηρίζοντας πολύ έντονα τη μητέρα του. Καταιγιστικές οι εξελίξεις, με τον Στέφανο να επιστρέφει από την Ισπανία και να βλέπει την μητέρα του, την Αρετή, σε άθλια κατάσταση. Πώς βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση και τι θα κάνει για να την βοηθήσει;

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Η μητέρα του Στέφανου σε άθλια κατάσταση! Τι συνέβη;

Στο τέλος, όμως, παραδέχτηκε ότι η μητέρα του ξεπέρασε τα όρια και κατάλαβε πως ο πατέρας του είχε δίκιο εξαρχής. Έτσι, έφυγε στην Ισπανία για να ηρεμήσει, να ησυχάσει και να κυνηγήσει τα όνειρά του. Σύντομα, όμως, ο Στέφανος θα επιστρέψει στη «Γη της Ελιάς» και θα δει την Αρετή σε πολύ άσχημη κατάσταση, λίγο πριν τα πρόθυρα της καταστροφής. Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Αρετή συναντήσει και ερωτευτεί τον Θανάση. Ο Θανάσης, όμως, δεν είναι αυτό που φαίνεται και η Αρετή θα πέσει στην παγίδα.

https://www.youtube.com/watch?v=VWIi2sENScs

Ο Θανάσης εκμεταλλεύεται την Αρετή τόσο ερωτικά όσο και οικονομικά κάτι που θα προκαλέσει την οργή της Αναστασίας. Η Αρετή είναι τυφλά ερωτευμένη, αφού ο Θανάσης ήταν ο μόνος που της έδωσε την προσοχή που αποζητούσε. Όταν η Αρετή συνειδητοποιήσει τα ψέματα και την απάτη του Θανάση θα πέσει στα πατώματα. Θα είναι απαρηγόρητη και μόνο ένας θα μπορεί να τη βοηθήσει. Φυσικά, ο γιος της. Ο Στέφανος επιστρέφει, λοιπόν, και βγάζει την Αρετή από τον βούρκο της. Η μητέρα κι ο γιος φυσικά δε θα έχουν την ίδια σχέση που είχαν, αλλά σίγουρα οι μεταξύ τους σχέσεις θα καλυτερεύσουν!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article