Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Η γυναίκα που εισβάλλει στην ταβέρνα και η Ισοβίτισσα Ελπίδα

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Ο Χρήστος κάποια στιγμή θα αναζητήσει ένα κατάλληλο πρόσωπο για την κουζίνα του μαγαζιού του. Η Χρυσούλα θα βρεθεί φάντης μπαστούνι μπροστά του για να καλύψει το κενό αυτό. Ένα γνώριμο πρόσωπο θα δούμε να εισβάλει στο δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς στην ταβέρνα του Χρήστου. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την παμπόνηρη Χρυσούλα, η οποία θα «τρυπώσει» και στη ταβέρνα του Χρήστου με την ιδιότητα της μαγείρισσας.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Η γυναίκα που εισβάλλει στην ταβέρνα και η Ισοβίτισσα Ελπίδα

Μπορεί να την γνωρίσαμε αρχικά ως ράφτρα και χαρτορίχτρα, αλλά η Χρυσούλα είναι η γυναίκα που προσπαθεί να κάνει ότι περνάει από τα χέρια της προκειμένου να βγάλει χρήματα και να ανταπεξέλθει στα οικογενειακά έξοδα καθώς δεν έχει καμία απολύτως βοήθεια από τον άνδρα της, ο οποίος είναι τεμπέλης.

https://www.youtube.com/watch?v=az3tDhzblaA

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση πως η τραγουδίστρια Ελπίδα, θα εισβάλλει με έναν ιδιαίτερο ρόλο που θα είναι καθοριστικός για τις εξελίξεις της σειράς. Μπορεί να νομίζαμε στην αρχή πως η Ελπίδα θα υποδυθεί μια αστυνομικό που θα κάνει δύσκολη την ζωή της Αθηνάς στο κελί, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην ισχύει καθώς η ίδια δεν θα είναι ούτε δεσμοφύλακας ούτε αστυνομικός, η γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα, θα υποδυθεί μια ισοβίτισσα στον δεύτερο κύκλο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, η οποία θα έρθει κοντά με την Αθηνά καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής της στην φυλακή.

Όχι μόνο δεν θα κάνει την ζωή της κόλαση, όπως γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, αντιθέτως όμως θα την στηρίζει και θα την βοηθάει στα άσχημα που θα περνάει στην φυλακή η ηρωίδα. Η ίδια σύμφωνα με την ίδια πηγή, κρύβει μια απίστευτη ιστορία και ένα ένα πολύ σκοτεινό αλλά και πονεμένο παρελθόν, το οποίο σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται. Οι δυο τους πάντως, η Αθηνά και η Ελπίδα, της οποίας ακόμα το όνομα του ρόλου δεν είναι γνωστό, θα αναπτύξουν μια δυνατή αλλά και ιδιαίτερη σχέση, η οποία επιστρέφει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβρη με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article