Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Ο Ανδρέας Γεωργίου εισβάλλει στην σειρά

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Σύμφωνα με πληροφορίες, o Αντρέας Γεωργίου είναι έτοιμος να εισβάλλει στη σειρά και να ανατρέψει την μέχρι στιγμής δυνατή πλοκή της. Φυσικά αρκετοί θα έχουν στο μυαλό τους, τι ρόλο ακριβώς θα έχεi. Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε σίγουρα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα ενσαρκώσει έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Ο Ανδρέας Γεωργίου εισβάλλει στην σειρά

Ο δεύτερος και πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς, βρίσκεται προ των πυλών και οι προετοιμασίες τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Η σειρά που κατάφερε μέσα από την παρουσία της στην prime time ζώνη να κερδίσει τους τηλεθεατές έρχεται τον Σεπτέμβρη γεμάτη εκπλήξεις. Μάλιστα, μια από τις εκπλήξεις είναι μια είσοδός που θα ανατρέψει τα δεδομένα που γνωρίζαμε ως τώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=YZ3vcNgjtnI

Ο ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου  δεν θα είναι και τόσο καλός. Θα κρύβει δόση κακίας και θα έχει να κάνει με υπόκοσμο, όπως είναι και οι ρόλοι των Δημοσθένη και Κωνσταντίνου. Τίποτα όμως ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο από την παραγωγή της σειράς, αλλά και από τον ίδιο τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος ότι και να συμβεί, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας αλλά και της γενικής επιμέλειας της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article