Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε στο Fay’s Time, ότι θέλει να κάνει μωρό!

NEWSROOM

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά με μια δήλωση της στον αέρα της εκπομπής της Fay’s Time δημιούργησε πραγματικό σάλο και τεράστια έκπληξη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η δημοφιλής παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Το σχόλιό της ακολούθησε μετά τη συνέντευξη της Ρούλας Σταματοπούλου, η οποία μίλησε για τον νέο της ρόλο ως μητέρα και την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Φαίη Σκορδά

Είναι αργά για κατάψυξη ωαρίων; – Θέλω μωρό

“Αυτό με την κατάψυξη ωαρίων έχει πάρα πολύ δίκιο, η ίδια πήρε την απόφαση, την βοήθησε πολύ αυτό το κομμάτι και είναι και ο λόγος που μιλάει και δίνει συνεντεύξεις, γιατί βοηθήθηκε η ίδια”, τόνισε η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε:

“Έβλεπα την συνέντευξη και μου στέλνει η νύφη μου τον βαφτισιμιό μου και τρελαίνομαι εγώ που τον βλέπω. Είναι αργά να κάνω και εγώ αυτή τη διαδικασία που θέλω νινί; Που τα βλέπω και τρελαίνομαι”. Οι συνεργάτες της δεν ήξεραν τι να πουν με την Φαίη Σκορδά να λέει: “Διπλωματικά μου απαντάτε”.

Η επιθυμία της Φαίης Σκορδά για κατάψυξη ωαρίων δημιούργησε συζήτηση στα social media και αναμένεται να συνεχίσει να συζητιέται στον χώρο της ψυχαγωγίας και της τηλεόρασης, αφού αναμένεται να γίνει πρώτο θέμα στις εκπομπές του Σαββατοκύριακου!

Δείτε το βίντεο με την δήλωση έκπληξη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article