in , ,

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ζαλίζει τη Χαβάη» με την πίσω όψη φωτιά !!!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μη μας απασχόλησε πολύ φέτος στο ριάλιτι Survivor, μιας και αποχώρησε νωρίς και άδικα από το παιχνίδι, αλλά αυτό τον καιρό έχει βαλθεί να μας απασχολήσει με άλλο τρόπο.

Από τη μια ο φημολογούμενος χωρισμός της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, είναι δεν είναι μαζί, από την άλλη η νέα πάλι φημολογούμενη σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, το κορίτσι βαρέθηκε και θέλησε να τα ξεχάσει όλα γυρίζοντας όψη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ανάρτησε λοιπόν φωτογραφίες στο Instagram από τη Χαβάη όπου βρίσκεται και συγκεκριμένα από το North Shore και την πόλη Oahu, περιοχή γνωστή για τα μεγάλα κύματα και τους επαγγελματικούς αγώνες surfing που διεξάγονται στον κόλπο Waimea Bay και την παραλία Sunset Beach.

Στην Χαβάη με τον Μόργκαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το λέμε αυτό γιατί θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι – όλως τυχαίως- και ο Γρηγόρης Μόργκαν ο οποίος λατρεύει το surf και στον λογαριασμό του στο Instagram αναρτά συχνά φωτογραφίες που επιδίδεται στο άθλημα.

Μάλιστα – όλως τυχαίως- βρίσκεται κι εκείνος στο Oahu της Χαβάης την ίδια στιγμή , αναρτώντας μια φωτογραφία σε κίτρινο φόντο όπως αυτές της Ευρυδίκης!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν

Τυχαίο ή όχι το γεγονός αυτό, δεν μπορούμε να μην το αναφέρουμε και να σας βάλουμε σε σκέψεις για το εάν πρόκειται για το νέο ζευγάρι της showbiz!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πάντως είναι μια κούκλα, φαίνεται φανερά αδυνατισμένη και μας επιδεικνύει τα κάλλη της απολαμβάνοντας τον ήλιο της Χαβάης.

Δείτε την ανάρτησή της και τα συμπεράσματα δικά σας…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μαύρο Ρόδο Γεράσιμος

Μαύρο Ρόδο: Απίστευτο spoiler για τον Γεράσιμο βλέπει το φως της δημοσιότητας

Καλομοίρα

H Καλομοίρα το έριξε έξω γιορτάζοντας τη μέρα της γυναίκας!