in

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «σερφάρει» την Αμερική μαζί με τον νέο αγαπημένο της

Η αποχωρήσασα πια από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το γνωστό σε όλους μας Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συνεχίζει τις διακοπές της και μετά τη Χαβάη, είπε να «πιάσει» και λίγο ξηρά.

Η αποχωρήσασα πια από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το γνωστό σε όλους μας Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συνεχίζει τις διακοπές της και μετά τη Χαβάη, είπε να «πιάσει» και λίγο ξηρά.

Τώρα βρίσκεται στο Λος Άντζελες, όπου και έχει ανεβάσει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως όμως σας έχουμε ήδη αναφέρει, η Ευρυδίκη δεν βρίσκεται μόνη της στο παραθαλάσσιο θέρετρο της δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών. Βέβαια, στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει και στα sories της εμφανίζεται με κοριτσοπαρέα.

Εμείς όμως που δεν ησυχάζουμε, «ψαχουλέψαμε» και τον λογαριασμό του Γρηγόρη Μόργκαν όπου στα stories του φαίνεται να βρίσκεται κι εκείνος στο Λος Άντζελες και μάλιστα εμφανίζεται και η Ευρυδίκη να τον φωτογραφίζει!

Ο ίδιος έχει ποστάρει και το όνομά της στο συγκεκριμένο story.Τι γίνεται λοιπόν παιδιά; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Πάντως ότι και να συμβαίνει εμείς πραγματικά χαζεύουμε την Ευρυδίκη η οποία είναι μια κούκλα με το casual look της που αποτελείται από τζιν παντελόνι, μπλε φούτερ, αθλητικά παπούτσια, μαλλιά πιασμένα κοτσιδάκια.

Από το πρόσωπό της δε λείπει και το τεράστιο χαμόγελό της που φανερώνει την ευτυχία της!

Δείτε την Ευρυδίκη και τον Γρηγόρη παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μια νέα τεράστια αποκάλυψη έφερε στο φως, διαρροή βόμβα για το Survivor All Star, όπου για μια ακόμα φορά,

Survivor All Star: «Άλλα κόλπα» της παραγωγής του ριάλιτι! Σε ποιον κάνει πλάτες;

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έγινε γνώστη στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks», όπου είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου όταν σάρωνε με «πίσω όψη» φωτιά σε διαγωνισμό ομορφιάς!