in , ,

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράζει πόνο! Τι ξέχασε να φορέσει πάλι το κορίτσι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μια απο τις πιο γνωστές παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση και τα social media με τεράστιο κοινό να την ακολουθεί πιστά και να την λατρεύει στην κυριολεξία.

Η δημοσιογράφος ξεκίνησε ως αθλητικογράφος στον ΣΚΑΪ και την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα απο το ριάλιτι επιβίωσης Survivor όπου ήταν μια απο τις καλύτερες παρουσίες που πέρασε απο το ριάλιτι χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο.

Φυσικά χαμένη δεν πήγε αφού εκτός απο δημοσιότητα κατάφερε να κερδίσει τον κούκλο Κωνσταντίνο Βασάλο με τον οποίο είναι ζευγάρι απο τότε, αν και οι φήμες τώρα την θέλουν να κάνει διακοπές στην Χαβάη με άλλον άντρα!

ευρυδίκη βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε αποκαλυπτική φωτογράφιση.

Η αθλητικογράφος με την εμμονή στα tattoos, πριν απο καιρό έκανε μια συνέντευξη και φωτογράφιση στο Down Town Κύπρου στην οποία όταν την είδαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό αφού ποτέ δεν τήν είχαμε δει τόσο αποκαλυπτική, με την ίδια να ποζάρει προκλητικά, καλύπτοντας με τα χέρια της τα επίμαχα σε μια λήψη… απίστευτη.

ευρυδίκη βαλαβάνη

Αν και μέχρι στιγμής έχουμε πάρει μια πάρα πολύ μικρή γεύση από όσα θα δούμε, είναι σαφές πως πρόκειται για concept που σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε από εκείνη.

Άραγε τι θα ακολουθήσει;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάτι ξέχασε να φορέσει…

Δείτε τι είναι αυτό στην φωτογραφία παρακάτω

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ελίζαμπεθ Σου

Ελίζαμπεθ Σου: ΔΕΙΤΕ τι «ΚOΜΜΑΤΟΣ» είναι μέχρι και σήμερα το κορίτσι του Καράτε Κιντ!

Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου: Θα την δεις και θα μείνεις άφωνος! Εκτός απο φωνάρα είναι και γυναικάρα